Facebook pixel

Kuhmon Talvi

Kuhmolaiset kulttuurintekijät juhlivat talvea! Kuhmon Talvi yhdistää vuosittain helmikuussa kansainvälisestikin tunnustetut kulttuuritapahtumien järjestäjät ja taiteilijat yhdeksi kokonaisuudeksi. Luvassa on musiikkia monessa muodossa, näyttelyitä Kalevala- ja luontoteemoilla sekä tanssia.

Yhteystiedot

Kuhmon Talvi yhdistää kansainvälisestikin tunnustetut kuhmolaiset kulttuuritapahtumien järjestäjät, harrastajat ja taiteilijat. Luvassa on parasta kuhmolaista kulttuuria: musiikkia monessa muodossa, teatteria, tanssia, näyttelyitä ja kirjallisuutta.

Tapahtumaa perustettaessa sen tunnukseksi valittiin ”Parasta kuhmolaista kulttuuriosaamista”. Tilaisuuksien Kuhmo-yhteydet ovat useammanlaisia: mukana on sekä Kuhmossa asuvia, täältä lähtöisin olevia tai sukujuuriltaan kuhmolaisia tekijöitä sekä myös niitä, joita kuhmolainen kulttuurin tekeminen on vuosien mittaan sitonut tähän kaupunkiin.

Kuhmon Talven järjestävät Juminkeko, Kuhmo-talo, Kuhmon Kamarimusiikki, Kuhmon kaupungin kulttuuritoimi, Luontokeskus Petola ja Musiikkijuhla Sommelo. Kuhmo talvi -tapahtumalla on omat nettisuvut.

www.kuhmontalvi.fi

Tuotteet

Varaa verkosta

Varaa verkosta

Kuhmon Talvi 2023

Kuhmon Talvi

Kuhmolaisten kulttuuritoimijoiden yhteistyössä kokoama talvinen kulttuuritapahtuma Kuhmon Talvi järjestetään 19.-26.2.2023. Kuhmon Talvi yhdistää kansainvälisestikin tunnustetut kuhmolaiset kulttuuritapahtumien järjestäjät ja taiteilijat, ja luvassa onkin parasta kuhmolaista kulttuuria. Kuhmon Talvi käynnistää Kuhmon suomalais-ugrilaisen kulttuuripääkaupunkivuoden 2023.

Hinta / henkilö
alkaen

15 €

Wild Taiga summer