Facebook pixel

Kesän Spesiaalituotteet

Tuotteet

Auringonlaskun veneretki

Lentiiran Lomakylä

Kesäillan veneretkellä ajamme Lentiiran kylän läpi ja ihastelemme maisemia vesiltä käsin. Idyllinen reitti seuraa havumetsämaisemaa, jonka halkoo jokunen talo, hevoslaidun ja mökkiranta. Sikosaarilla pysähdymme katselemaan laskevan auringon värjäämää horisonttia.

Hinta / henkilö
alkaen

36 €

Hiljaisen Kansan kesävaatteiden pukeminen

Hiljainen Kansa ja Niittykahvila

Hiljainen Kansa saa uutta vaatetta ylleen kahdesti vuodessa. Perinteisesti kesäkuun alussa heinäpäät puetaan kesävaatteisiin ja syys-lokakuussa Hiljainen Kansa saa ylleen lämmintä talvikampetta. Uudet kesävaatteet puetaan Hiljaiselle Kansalle torstaina 6.6.2019 kello 9:00 alkaen.

Jokivarren veneretki

Lentiiran Lomakylä

Lupsakka veneretki Lentiirajoen kauniissa maisemissa. Hyvällä tuurilla voit nähdä vesilintuja ja metsän asukkeja matkan varrella. Puolivälissä reissua rantaudumme jokivarteen ja tutustumme Töhönpuron vesiputoukseen.

Hinta / henkilö
alkaen

48 €

Kahvakuulaharjoitus

Hikes'n Trails

Syötteen kansallispuiston porteilla on upeat mahdollisuudet järjestää työyhteisöllesi tai erilaisille ryhmille kahvakuulaharjoittelua!Kahvakuulaharjoittelu on koko kehoa kuormittavaa ja lihaskuntoa ylläpitävää harjoittelua, jota voi hyvin tehdä myös ulkona. Kahvakuulaharjoituksen vetää liikunnan ammattitutkinnon suorittanut sertifioitu kahvakuulaohjaaja.

Hinta / henkilö
alkaen

25 €

Kapulalossiretki Tsukotka-saareen

Hossan Poropuisto

Hossan poropuiston rannasta retki kapulalossilla toisenlaiseen porokulttuuriin - Tsukotkaan. Saaren opas esittelee kulttuuriaan ja tarjoilee teetä jarangassa, tsuktsikodassa.

Hinta / henkilö
alkaen

12 €

Kulttuuria ja Villiruokaa Vanhassa Kurimossa

Tilausravintola Vanha Kurimo

Tutustumme opppaan johdolla Kurimon kulttuuripolkuun 1,5 km ja pihapiirin villiyrtteihin. Ulko-ohjelman jälkeen tarjolla Villiruokalounas Vanhan Kurimon pirtissä.

Hinta / henkilö
alkaen

18.5 €

Linturetki Kämärän lintutornille

Taiga Spirit, nature and wildlife experiences

Opastettu linturetki ryhmille parhaaseen lintujen pesimäaikaan.

Hinta / henkilö
alkaen

35 €

Maalaiselämää

Hóll Talli

Kiireetön loma maalla. Pääset hoitamaan ja ruokkimaan islanninhevosia ja osallistumaan muihin maatilan askareisiin. Saat nautiskella luonnon rauhasta ja metsäretkistä marjastaen ja sienestäen sekä islanninhevosella ratsastaen.

Hinta / henkilö
alkaen

260 €

Marja-, yrtti- ja sieniretki Kuhmossa

Routa Travel

Opastettu retki Kuhmon metsiin ja soille villin ruoan etsimiseksi.

Hinta / henkilö
alkaen

45 €

Pelielämys - KYYKKÄ

Juminkeko

Jos haluat kokeilla voimaasi perinteisessä karjalaisessa pelissä, tule pelaamaan kyykkää!

Poronvasan valokuvaus

Hossan Poropuisto

Tule kuvaamaan poroja Hossan Poropuistoon. Toukokuun lopulla vaatimet synnyttävät vasansa. Poropuistossa osa näistä vaatimista vasoineen pidetään tarhassa, jossa niitä voi katsella ja kuvata.

Hinta / henkilö
alkaen

10 €

Retkeilykurssi Syötteen kansallispuistossa

Hikes'n Trails

Taigavireen ohjaajilla on pitkä kokemus vaativista vaelluksista erilaisissa luonto-olosuhteissa. Järjestämme kurssia ympärivuotisesti Syötteen kansallispuistossa. Kurssiin sisältyy laajasti retken suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyviä asioita. Ohjelmaan kuuluu mm. vaellukseen valmistautuminen, keskustelua fyysisestä kunnosta, retkeilyn harjoittelusta, budjetoinnista, ryhmän…

Hinta / henkilö
alkaen

75 €

Sauvakävelyretki

Hikes'n Trails

Ohjattu sauvakävelyretki on oivallinen tapa nauttia ympäröivästä luonnosta sulan maan aikaan. Syötteen vaaramaisemissa kulkevat polut houkuttelevat yhteiselle luontoretkelle. Esim. Iso-Syötteen reiteillä sauvakävelyretki tekee vaikutuksen luonnossaliikkujaan. Vaaran laelta avautuvat maisemat ovat hengästyttävän kauniita ja monille käymätön…

Hinta / henkilö
alkaen

65 €

Savikiekon ammunta

Arolan maatila- ja erälomat

Järjestämme mahdollisuuden kokeilla savikiekkoammuntaa virallisella Skeet-radalla. Ohjaajana kokenut erä-opas.

Hinta / henkilö
alkaen

30 €

Souturetki tervaveneellä Pajakkajoella

EräPiira

Hauska yhteishenkeä kohottava retki soudetaan 14 hengen tervaveneellä Kuhmon Pajakkajoella lähtien Kuhmon keskustasta Lammasjärveltä Tervansoutajan haminasta.

Hinta / henkilö
alkaen

35 €

Yöpyminen heinäladossa

Hiljainen Kansa ja Niittykahvila

Vietä ikimuistoinen yö heinäladossa! Nauti luonnon rauhasta ja herää kesäisenä aamuna lintujen lauluun. Heinälato sijaitsee Hiljaisen Kansan niittykahvilalla 30 km Suomussalmelta pohjoiseen Kuusamon tietä. Yöpyminen ladossa on ilmaista. Aamulla on mukava herätä luonnon ääniin, nauttia…

Hinta / henkilö
alkaen

8.90 €

Wild Taiga summer