Facebook pixel

Joulu ja Uusi vuosi

Tervetuloa tunnelmoimaan pikkujouluihin tai viettämään joulunpyhiä luonnon rauhassa! Wild Taigan alueella joulunaika on ihanan valkea ja tuhannet tähdet tuikkivat kirkkaalla taivaalla. Meillä voit nauttia runsaiden joulupöytien herkuista ja mukavasta ohjelmasta pikkujoulujen merkeissä. Hotellien täyden palvelun paketit puolestaan tarjoavat hengähdystauon arjen kiireiden keskellä. Voit myös helposti koostaa itsellesi ja seurueellesi sopivan kokonaisuuden eri yritysten tarjonnasta.

Tuotteet

Hämärän Hyssyn pikkujoulut

Hiljainen Kansa ja Niittykahvila

Kiireettömistä hetkistä Niittytuvan hämärässä herää Joulun henki. Uunin kupeella, elävän tulen loimussa mieleen palaavat parhaat tarinat heinäteosta, kotitontuista ja joulun perinteistä. Ulkonuotiolla voi tunnelmoida pimenevässä illassa ja katsella kipinöiden leikkiä yötaivasta vasten. Hiljainen Kansa vartioi…

Hinta / henkilö
alkaen

29.90 €

Joulu isommalla porukalla

Martinselkosen Eräkeskus

Sinulle joka haluat viettää joulun isolla porukalla kauniin, lumisen erämaa luonnon keskellä on Martinselkosen Eräkeskuksella tarjota mukava majoituspaikka. Täällä joulu sujuu mukavasti isommallakin porukalla. Saatte olla saman katon alla ja tehdä mieleisenne joulun. Vuonna 2007…

Hinta / henkilö
alkaen

65 €

Kultaisen Kukon Joulupöytä

Tilausravintola Vanha Kurimo

Suomussalmen keskustassa toimiva Kahvi-ja ruokaravintola Kultainen Kukko on talo, joka elää rakkaudesta hyvään ruokaan. Talon joulupöydän ääressä ymmärtää, että ravintolassa rakastetaan myös suomalaisten suurinta ruokajuhlaa! Kultaisen Kukon Pikkujoulupöydän ääressä on ilo kokoontua. Alkupalapöytä on pikkujoulukauden…

Hinta / henkilö
alkaen

29.9 €

Maalaisjoulu

Arolan maatila- ja erälomat

Vietä meillä kiireetön joulu valmiin joulupöydän ääressä rentoutuen. Majoitu Arovillassa tai Arolan pirtin yläkerrassa. Ruokailut järjestämme Arolan tunnelmallisessa pirtissä. Aattona voit saunoa aidossa savusaunassa.

Hinta / henkilö
alkaen

160 €

Nälkämaan ahma

Taiga Spirit, nature and wildlife experiences

Koe ja näe ahma luonnossa samoista kojuista, joissa kesäisin katsellaan karhuja.

Hinta / henkilö
alkaen

60 €

Pikkujoulut 2021

Saijan Lomakartano

Tervetuloa viettämään pikkujoulujuhlaa kodinomaisessa ympäristössä; tunnelmallisessa maalaiskartanossamme, joka henkii rauhaa ja kiireettömyyttä. Keskellä runsaslumista Koillismaata ja sen metsiä sijaitsevassa pirtissä tarjoamme paikallisesta kalasta ja lihasta valmistettua jouluruokaa.

Pikkujoulut Hotelli Kainuu, Kuhmo

Hotelli Kainuu

Tervetuloa Hotelli Kainuuseen Kuhmoon nauttimaan hyvästä ruoasta ja livemusiikista!

Hinta / henkilö
alkaen

35 €

Pikkujoulut Hotelli Kalevalassa

Hotelli Kalevala

Joulun alla on mukava vaihtaa hetkeksi vapaalle ja järjestää tunnelmalliset pikkujoulut hyvän ruoan ja iloisen ohjelman siivittämänä.

Hinta / henkilö
alkaen

38 €

Varaa verkosta

Varaa verkosta

Rauhaisa mökkijoulu Lentiirassa alk. 125€/vrk

Lentiiran Lomakylä

Vietä rauhaisa mökkijoulu ja välipäivät Lentiirassa! Talvisen luonnon ihmeet ovat ympärilläsi ja perinteisen tyylin ladulle pääset suoraan pihapiiristä. Iltapäivän hämärän laskiessa voit laittaa tulet takkaan ja nauttia iloisten liekkien rätinästä samaten kuin savusaunan mahtavista löylyistä.

Rauhallinen joulu Hotelli Kalevalassa

Hotelli Kalevala

Tervetuloa nauttimaan rauhallisesta joulun tunnelmasta Hotelli Kalevalaan.

Hinta / henkilö
alkaen

369 €

Vanhan Kurimon Joululounas

Tilausravintola Vanha Kurimo

Vanha Kurimo kutsuu joulun tunnelmaan, kysy vuoden 2021 kattausajankohdat ravintolasta. Joulupöydän runsaat salaatit, maustekalat ja jouluiset laatikot on valmistettu omassa keittiössämme, ja sen maistaa. Tervetuloa makumatkalle Jouluun!

Hinta / henkilö
alkaen

31.5 €

Vanhan Kurimon Joulupöytä pikkujouluihin

Tilausravintola Vanha Kurimo

Vanhan Kurimon Joulupöytä lie herkullisin opas suomalaisiin jouluperinteisiin. Viimeistään talon alkupalavalikoiman ääressä ymmärrät, mitä tarkoittaa valinnan vaikeus. Vanhan Kurimon tunnelmassa saat nauttia joulun odotuksesta joka solulla. Valoa talveen tuova juhla ehtii pikkujouluvieraita vastaan jo vanhan…

Hinta / henkilö
alkaen

37.9 €

Wild Taiga summer