Facebook pixel

Hiljainen Kansa ja Niittykahvila

Nokipannukahvit Porokinkku- tai Kasvistäytteellä

Suolainen lettu
Hinta / henkilö
alkaen

9.9 €

Varattavissa online Varaa tästä
Saatavuus

Kesä

Hiljaisen Kansan vieraita palvelee Hiljaisen Kansan Niittykahvila Niittytupineen. Kesäkuukausien ajan rapeareunaiset muurinpohjaletut paistuvat avotulella ja aito nokipannukahvi antaa monelle matkamiehelle aiheen palata paikalle vuodesta toiseen.

Ohjelman kuvaus

Hiljaisen Kansan vieraita palvelee Hiljaisen Kansan Niittykahvila Niittytupineen. Kesäkuukausien ajan rapeareunaiset muurinpohjaletut paistuvat avotulella ja aito nokipannukahvi antaa monelle matkamiehelle aiheen palata paikalle vuodesta toiseen. Paikallista pientä suolaista purtavaa ei voi vastustaa! Letuille talon hillon lisäksi on vaihtoehtona, kasvistäyte tai poro-kinkkutäyte oman vatsan murinasi mukaan! Talon oma pihlajanlehtijuoma ja mustikkamehu ovat oiva janonsammuttajia. Suurempaan nälkään Luonnottaren lounasbuffetti keskikesällä tarjoaa joka päivä makusinfonian niitty-yrteillä ryyditettynä. Ettonelle voi asettua heinäladon tuoksuville heinille.

Niittykahvila on kesäisin (kesä-, heinä-, elo- ja syyskuu) avoinna päivittäin ja talvella ryhmille ennakkotilauksesta. Niittytuvassa on tarjolla Luonnottaren lounas on tarjolla kesällä päivittäin 20.6.-6.8.2023.

Niittykahvila on valittu Kainuun vuoden 2020 Maistuva maaseutu -yritykseksi.

”Tuotteet ja palvelut ovat maistuvia, elämyksellisiä ja innovatiivisia. Yrityksen toiminnalla on merkittävää vaikutusta maaseudun ja ympäröivän yhteisön elinvoimaisuudelle ja näkyvyydelle.”

Niittykahvila- ja Niittytupa ravintolapalveluille on myönnetty avainlippumerkki, merkkinä suomalaisesta työstä. Tämä myös on yksi osoitus kestävän kehityksen työstä.

Ohjelman tiedot

Osoite

Viitostie 547, 89600 Suomussalmi

Esteetön

Kyllä

Pihlajanlehtijuoma
Suolainen lettu
Pihlajanlehtijuoma
kansa pellolta
kansa ylhäältä
Key flag

Lähialueen tuotteet ja palvelut

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer