Experience KL

Experience KL

Majoitusta ja muita palveluja lumoavan Hossan ja Kylmäluoman retkeilyalueilla

Karhunkainalon leirintäalueella, Hossan luontokeskuksen vieressä, on 50 sähköistettyä vaunupaikkaa ja 4 vuokramökkiä. Hossan retkeilyalueella ovat vuokrattavina Jatkonsalmen kämppäkartano ja Tolosenvirran savottakämppä sekä Seipiniemen leirialue.

Hossan luontokeskuksen kahvila-ravintolassa (C-oikeudet) on 60 asiakaspaikkaa, kesäisin 30 hengen terassi. Samassa rakennuksessa sijaitsevat kokoustilat sekä retkeilyaluetta esittelevä näyttely. Lapsille on sisällä leikkinurkkaus ja ulkona monipuolinen leikkikenttä. Kahvila-ravintoloissa järjestetään myös yksityistilaisuuksia asiakkaiden toivomusten mukaisesti.

Kylmäluoman retkeilykeskus/leirintäalue Taivalkoskella tarjoaa hyvät ympärivuotiset luontoaktiviteettimahdollisuudet ja majoitusmahdollisuudet moneen makuun siisteistä mökeistä laavuihin.

Kylmäluoman leirintäalueella on 21 mökkiä, sähköistettyjä asuntovaunupaikkoja, telttailualue, sauna ja A-oikeuksin varustettu ravintola kokoustiloineen. Tarjolla on monipuolinen retkiohjelmisto sekä vuokravälineitä omatoimiseen ohjelmaan. Talvella hyvät moottorikelkkareitit mahdollistavat vauhdikkaat talviaktiviteetit. Hoidettuja hiihtoreittejä on n. 15 km.Vaunualue on avoinna ja mökkejä vuokrattavana ympäri vuoden.

Kylmäluoman retkeilykeskus
Pajuluomantie 20
93540 Tyrövaara
040 500 3476
oparikylmaluo@suomi24.fi
www.hossa-kylmaluoma.fi

Hossan Luontokeskus
Jatkonsalmentie 6
89920 Ruhtinansalmi
0205 64 6041
oparihossa@suomi24.fi
www.hossa-kylmaluoma.fi

Palvelut