Facebook pixel

JoogaTaival järjestää kehoa ja mieltä helliviä ja voimauttavia luontoaktiviteetteja ja hyvinvointipalveluita Hossan kansallispuistossa ja Suomussalmella sekä niiden lähialueilla.

Viemällä ihmisiä luontoon ja mielenkiintoisiin historiallisiin luontokohteisiin JoogaTaival haluaa tarjota mahdollisuuden syventää luontoyhteyttä ja luonnontuntemusta. Kaikessa toiminnassa keskeistä on hyvinvoinnin edistäminen – rauhoittuminen kuuntelemaan itseä ja luontoa ympärillä. Hossan upeat harju- ja järvimaisemat tarjoavat täydelliset puitteet hiljentymiselle ja luonnon kokemiselle.

Voit valita mieleisesi tarjolla olevista retkistämme tai voimme räätälöidä sinulle tai ryhmällesi parhaiten sopivan kokonaisuuden luontoon tai luonnon läheisyyteen. Sukella kanssamme piristävälle seikkailulle ammentamaan vihreää voimaa!

Yhteystiedot

JoogaTaival
Saija Taivalmäki
Hossantie 170
89920 Ruhtinansalmi

 

www.joogataival.fi

Tuotteet

Saunayoga

Joogataival

Saunajooga on rentouttava harjoitus saunan hoitavassa lämmössä. Puolen tunnin aikana pääset minilomalle lämpimään nauttien saunan hiljaisuudesta ja lempeistä liikkeistä, jotka voimistavat ja avaavat kehoa ja rauhoittavat mieltä.

Hinta / henkilö
alkaen

25 €

Puut puhuvat puiden kieltä

Joogataival

Hossan harjut ja mäntymetsiköt kutsuvat sinua taatusti erilaiselle patikkaretkelle ikiaikaisille Värikallion kalliomaalauksille. Matkan varrella kuulet tarinoita ja uskomuksia puiden elämästä.

Hinta / henkilö
alkaen

65 €

Porojen poluilla Hossassa

Joogataival

Hossan kansallispuiston poluilla kulkija törmää melko usein puolivilleihin poroihin, jotka kulkevat ympäristössä vapaina kesän ja syksyn. Tällä koko perheelle sopivalla retkellä kuljemme porojen jalanjäljissä 3 km pituisen luontopolun.

Hinta / henkilö
alkaen

45 €

Metsäjooga

Joogataival

Metsäjooga on loistava tapa sukeltaa luontoon rauhoittumaan ja hengittelemään puhdasta ja virkistävää ilmaa.

Hinta / henkilö
alkaen

20 €

Korpikylpy

Joogataival

Tämä retki tarjoaa ihanan sukelluksen luonnon omaan vihreään kylpylään. Voit kokea yhdessä luonnon ja saunan voimaannuttavan vaikutuksen jooga- ja mindfulness harjoitusten sekä saunajoogan kautta.

Hinta / henkilö
alkaen

45 €

Aarresaaren kierros Hossanjärvellä

Joogataival

Hossan kristallinkirkkaat vedet kutsuvat melojia koko perheen tutkimusmatkalle Hossanjärvelle. Retken kruunaa lettukestit nuotiolla.

Hinta / henkilö
alkaen

69 €

Wild Taiga winter