Tervetuloa elyvyttämään kehon ja mielen hyvinvointia! Joogatuntien ja syvärentoutusten lisäksi ohjelmassamme on luontoon uppoutumista ja metsäkylpyjä työkaluinamme luova luontokuvaus sekä tietoisen läsnäolon harjoitukset.

Muotoilemme valovoimaiset hyvinvointipalvelut yksityisasiakkaille ja ryhmille ensisijaisesti Lentiirassa, mutta myös lähialueilla Kainuussa. Ikivalkea mahdollistaa ihon alle meneviä kokemuksia juuri Sinulle!

Yhteystiedot

Ikivalkea Oy
Käntinsalmentie 85
88930 Lentiira

www.ikivalkea.fi

Tuotteet

Villi luontomme kuvausretki

Ikivalkea

VALOKUVAUS Kainuun saloilla valo, värit ja elementit vaihtelevat joka päivä! Tätä alati muuttuvaa maisemaa seuraamme kameran kanssa luovaa ilmaisua harjoitellen.

Hinta / henkilö
alkaen

80 €

Myyttinen matka

Ikivalkea

RÄÄTÄLÖIDÄÄN RYHMILLE Haluatko kokea myyttisen matkan itseesi? Oppia kuuntelemaan kehon ja hiljaisuuden viestejä? Aistia luontoa joka solulla? Kokea parantavan matkan äänimaisemassa?

Hinta / henkilö
alkaen

58 €

Kesytön muotokuva

Ikivalkea

POTRETTI LUONNOSSA Kesytän muotokuva toteutetaan syväluotaavalla valokuvausretkellä, jonka aikana tarkkailemme sekä sisäistä että ulkoista maisemaa. Näitä kokemuksia peilaten suunnittelemme Sinusta potretin ja kuvaamme sen villissä luonnossa.

Hinta / henkilö
alkaen

129 €

Jooga ja syvärentoutus

Ikivalkea

HYVINVOINTIA RYHMILLE Ohjatut jooga- ja rentoutumisharjoitukset auttavat löytämään täydellisen levon kehossa ja mielessä. Ne toimivat palauttavana vastapainona fyysisesti aktiivisen päivän päätteeksi ja rauhoittavat stressaantuneen mielen.

Hinta / henkilö
alkaen

18 €

Wild Taiga summer