Facebook pixel

Hóll Tallilla pääset ratsastusvaellukselle islanninhevosella. Vaellamme mahtavissa vaaramaisemissa metsäteillä ja poluilla. Tallimme sijaitsee Paltamossa ja teemme eripituisia retkiä ratsain ympäri vuoden.

Islanninhevonen on mukava ja luotettava matkakumppani myös aloittelevalle ratsastajalle. Etenemme joko leppoisasti taivaltaen tai myös välillä vauhdikkaasti laukaten ryhmän tason mukaan. Islanninhevosen oma askellaji, töltti, on tasaisen pehmeä ratsastaa.

Retket ovat kestoltaan 1 1/2 -6 tunnin mittaisia.

 

Yhteystiedot

Hóll Talli
Kumpusentie 15
88300 Paltamo

www.holltalli.fi

Tuotteet

Vauhkosen Vaellus

Hóll Talli

Vietä päivä mukavien islanninhevosten kanssa ja mahtavia maisemia ihaillen.

Hinta / henkilö
alkaen

130 €

Tihisen Taival

Hóll Talli

Nauti vauhdikkaasta menosta ja mukavasta yhdessäolosta islanninhevosella ratsastaen. Ratsastusretki kestää 4 tuntia, välillä pysähdymme välipalalle.

Hinta / henkilö
alkaen

100 €

Pihlajan Polku

Hóll Talli

Kahden tunnin mittaisella retkellä pääset ratsastamaan islanninhevosella mahtavissa maisemissa. Etenemme ryhmän tason mukaan joko leppoisaa taivallusta tai myös vauhdikasta laukkaa rauhallisilla metsäteillä ja poluilla.

Hinta / henkilö
alkaen

70 €

Lumen Töltti

Hóll Talli

Koe lumisen metsän hiljaisuus islanninhevosen selässä. Puolentoista tai kahden tunnin ratsastusretki islanninhevosella lumisessa metsässä. Ratsastamme sekä auratulla metsätiellä että hevosten askeltamalla polulla.

Hinta / henkilö
alkaen

60 €

Kumpusen kierros

Hóll Talli

Ratsastusretkellä luontoon pääset kokemaan islanninhevosella ratsastamisen taikaa vaihtelevassa maastossa. Ratsastus sopii islanninhevosiin tutustumiseen ja erityisesti aloittelijoille.

Hinta / henkilö
alkaen

60 €

Hohtavat Hanget

Hóll Talli

Ratsastamme kauniin lumisen maiseman halki laavulle, jossa nautimme eväät. Sulattelemme varpaat nuotion lämmössä ja suunnistamme takaisin tallia kohti. Retki kestää n. 3 tuntia.

Hinta / henkilö
alkaen

90 €

Wild Taiga summer