Facebook pixel

Wild Taigan kuvakilpailu

Wild Taigan kuvakilpailu – ohjeet ja säännöt

Mikä on suosikkikohteesi tai mieleenpainuvin muistosi Wild Taigan kesässä? Onko se melontaretki erämaajärvellä, evästauko nuotiotulilla, koskettava vierailu talvisodan taistelupaikoilla, karhujen tarkkailu piilokojulla, Hossan kansallispuiston maisemat tai vaikkapa kesän kaunein auringonlasku Kuhmon Lammasjärvellä? Jaa oma kesähetkesi kanssamme!

JÄRJESTÄJÄ

Idän Taiga ry / Wild Taiga

c/o Kuhmon Kamarimusiikki

Torikatu 39

88900 Kuhmo

OSALLISTUMINEN

Voit osallistua kilpailuun julkaisemalla oman kesäkuvasi Kuhmosta tai Suomussalmelta Instagramissa tai Facebookissa aihetunnisteilla #wildtaigankesä ja #visitwildtaiga.

Instagram-tilin tai Facebook-julkaisun on oltava julkinen, jotta osallistuminen pystytään huomioimaan.

Kilpailuun on mahdollista osallistua useammalla kuvalla, mutta yksi henkilö voi voittaa vain yhden palkinnon.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien kilpailun järjestämiseen liittyvien toimijoiden työntekijät. Alle 18-vuotiailla osallistujilla on oltava huoltajan suostumus.

Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on laillinen oikeus käyttää ja jakaa kuvaa, ja että hänellä on kaikilta kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä suostumus kilpailuun osallistumiseen. Osallistuja vastaa kuvien sisällön sopivuudesta.

Järjestäjällä on oikeus hylätä kuva kilpailusta, mikäli se on syrjivä tai loukkaava taikka muuten kilpailun sääntöjen vastainen.

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

OSALLISTUMISAIKA

Osallistumisaika on 23.7.-31.8.2020. Kilpailuun hyväksytään vain kyseisenä aikana julkaistut, aihetunnisteilla #wildtaigankesä ja #visitwildtaiga merkityt kuvat.

VOITTAJAT JA PALKINNOT

Kilpailun voittajat arvotaan kaikkien osallistumisehdot täyttävien ja kilpailun voimassaoloaikana julkaistujen kuvien joukosta. Voittajia arvotaan kolme (3), joista jokainen saa yhden majoituslahjakortin. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen palkintoon. Voittajiin ollaan yhteydessä Instagramin tai Facebookin kautta ja palkinnon toimituksesta sovitaan osapuolten kesken. Lisäksi voittajat voidaan julkaista Wild Taigan Instagram-tilillä ja Facebook-sivulla. Kilpailun järjestäjä voi valita uuden voittajan, mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa siitä, kun hänelle on ilmoitettu voitosta.

Palkinnot:

1. Kylpylähotelli Kiannon Kuohujen lahjakortti, Suomussalmi. Palkinto sisältää yhden yön majoituksen kahdelle hengelle aamiaisineen (kahden hengen huoneessa) sekä virkistyskylpylän ja kuntosalin käytön niiden aukioloaikoina. Lahjakortti on voimassa 31.12.2020 saakka.

2. Hotelli Kainuun lahjakortti, Kuhmo. Palkinto sisältää yhden yön majoituksen kahdelle hengelle aamiaisineen (kahden hengen huoneessa) sekä kalastusluvan Kuhmon kaupunkikoskille Pajakkakoskelle ja Saarikoskelle. Lahjakortin voi käyttää majoitustilanteen mukaan kaudella 2020-2021.

3. Hotelli Kalevalan lahjakortti, Kuhmo. Palkinto sisältää yhden yön majoituksen kahdelle hengelle aamiaisineen (kahden hengen huoneessa) sekä iltasaunojen käytön sisä- ja ulkoporealtaineen. Lahjakortti on voimassa toimitusajankohdasta vuoden eteenpäin, poislukien 21.12.2020-3.1.2021 ja 11.-24.7.2021.

Järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistuja on antanut virheellisen osoitteen, puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselviä, tulkinnanvaraisia tai voittaja ei lunasta palkintoa määräaikaan mennessä tai palkintoa ei voida toimittaa voittajalle muusta järjestäjästä riippumattomasta syystä.

HENKILÖTIEDOT JA JULKAISUOIKEUDET

Henkilötietoja käytetään vain kilpailun palkinnon toimittamiseen, ellei erillistä suostumusta anneta muihin tarkoituksiin.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja luovuttaa oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa kaikessa kilpailuun liittyvässä sekä Wild Taigan muussa viestinnässä ja markkinoinnissa (kuvan ladanneen nimi/nimimerkki mainitaan). Järjestäjällä on oikeus käyttää kilpailussa jaettuja, #wildtaigankesä ja #visitwildtaiga -tunnisteilla merkittyjä kuvia ilman erillistä luvan pyyntöä tai korvausta. Kilpailukuva voidaan julkaista esimerkiksi järjestäjän internet-sivuilla tai sosiaalisen median kanavissa.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät ole teknisistä syistä tulleet perille.

Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista palkinnon lunastamiseen liittyvistä kuluista eikä muista palkinnon hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Instagram tai Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua eikä se liity millään tavalla Instagramiin tai Facebookiin.

Wild Taiga summer