Facebook pixel

Pikkujoulut 2022 – unohtumattomia elämyksiä Wild Taiga -alueella!

29.9.2022

Kansikuva: Arctic Giant

Pikkujoulukausi tuo valoa pimeimpään vuodenaikaan. Juhlien järjestelyt sujuvat vaivattomasti, kun annat kokeneiden yrittäjiemme hoitaa suunnittelun puolestasi. Tarjolla on suuria, kaikille avoimia pikkujoulutapahtumia ohjelmalla ja ruoalla, kuten myös pieniä, oman porukan kesken järjestettäviä yksityistilaisuuksia. Ikimuistoisimmissa pikkujouluissa on ruokailun lisäksi muutakin ohjelmaa, kuten saunomista tai jopa eläintenkatselua!

 

Pikkujoulut Kuhmossa:

 

Pikkujoulut kulttuurin ystäville: Konserttielämys Kuhmo-talossa!

 

Kuhmo-talo tarjoilee tapahtumia ympäri vuoden, myös joulukuussa. Jo talo itsessään on nähtävyys sen upean arkkitehtuurin takia. Erityisesti Lentua-Sali hämmästyttää upealla ulkonäöllään ja akustiikallaan.

Lähtekää porukalla joulukonserttiin ja jatkakaa matkaanne jouluaterialle esimerkiksi Hotelli Kainuuseen, Hotelli Kalevalaan, Kaesan kahvilaan tai Pohjolan talolle.

Joulukuussa 2022 tarjolla on kaksi erilaista joulukonserttia: 3.12. järjestettävä Lapin Taikaa -konsertti sekä 15.12. Katri Ylanderin Jouluiltana -konsertti.

08 615 55451 | kuhmo.talo@kuhmo.fi | kuhmotalo.fi

Saavu joko avoimiin pikkujouluihin tai tilaa yksityistilaisuus Kuhmon hotelleista:

 

Hotelli Kainuun pikkujoulut

 

Hotelli Kainuu sijaitsee Kuhmon keskustassa paraatipaikalla ja sinne on helppo saapua myös ilman omaa autoa. Kivenheiton päässä sijaitsevat Kuhmo-talo ja Juminkeko tarjoavat mahdollisuuden yhdistää päivään myös kulttuurielämyksiä. Onko porukkanne kilpailuhenkinen? Hotellin pelisalissa pääsette selvittämään mm. porukan biljardi-, ilmakiekko- ja darts-mestarin.

Jouluinen buffetpöytä on katettu viikonloppuisin 25.11 – 19.12.2022. Tilauksesta ruokailut järjestyvät muinakin aikoina vähintään 10 henkilön porukoille.

Kaikille avoimet Pikkutuhmat pikkujoulut lauantaina 17.12.

08 655 1711 | info@hotellikainuu.fi | hotellikainuu.com

 

Hotelli Kalevalan pikkujoulut

 

Haluatteko hieman kauemmas keskustan hulinasta, järven rannalle? Silloin valintanne on tunnelmallinen Hotelli Kalevala.

Hotelli Kalevalan ohjelmallisissa pikkujouluissa nautiskellaan musiikista, näytelmistä sekä tietenkin buffetpöydän antimista. Muina ajankohtina ryhmille (min. 20 henkeä) ennakkovarauksesta. Juhliin voi yhdistää myös esimerkiksi saunomista, saunaosastolla myös sisä- ja ulkoporealtaat.

Perjantai 25.11.2022 Moonrise

  • Kuhmolaisteatterin Anopit-näytelmä orkesterin väliajoilla

Lauantai 26.11.2022 Moonrise

  • Kuhmolaisteatterin Anopit-näytelmä orkesterin väliajoilla

Perjantai 2.12.2022 Kati Nevalainen

Lauantai 3.12.2022 Kati Nevalainen

08 655 4100 | sales@hotellikalevala.fi | hotellikalevala.fi

 

Muita pikkujoulupaikkoja Kuhmossa:

 

Pohjolan talon pikkujoulut

 


Pohjolan talon hirsimiljööhön astuessa tuntuu, kuin olisit joulumaassa. Talon alakerrasta löytyykin Joulupukin toimisto, jossa lapset voivat käydä leikkimässä. Itse pukkikin on mahdollista saada tilauksesta paikalle.

Ihan joulun alla, 20 – 22.12 voit saapua kaikille avoimiin pikkujouluihin. Muina aikoina ruokailut järjestyvät tilauksesta.

Pikkujoulujen yhteydessä voitte harjoitella myös tiimityötä tehtäväradalla tai pakopelissä. Myös Kalevala campingin savusauna voidaan lämmittää teitä varten.

045 255 2955 | info@juhlatakomo.fi | juhlatakomo.fi

Kaesan herkkupuodin pikkujoulut

 

Kaesan herkkupuodin yläkerta on mainio juhlapaikka aivan Kuhmon keskustassa. Paikka tunnetaan erityisesti viihtyisästä ympäristöstään ja maistuvista leivonnaisistaan. Tuoreus on taattu, sillä tuotteet leivotaan samassa rakennuksessa, jossa kahvilakin on.

Kaesa auttaa myös, jos haluat järjestää juhlat omatoimisesti. Heiltä saat tilattua niin piirakat, rönttöset kuin jouluiset laatikotkin.

020 766 1566 | kaesa@kaesankotileipomo.fi | kaesankotileipomo.fi

Haluatteko viettää pikkujouluja hieman normaalista poikkeavalla tavalla?

 

Nälkämaan ahma

 

Näissä ahmankatseluteemaisissa pikkujouluissa lumikenkäilette ahmakojulle eväspaketit mukananne. Lumista metsää tarkkaillessa ja ahmaa odotellessa mieli laskeutuu joulun rauhaan. Kojusta palatessanne voitte jatkaa iltaa jurttasaunassa tai pitopöydän antimien äärellä.

040 746 8243 | info@taigaspirit.com | taigaspirit.com 

Pikkujoulut Suomussalmella

 

Iloista yhdessäoloa Suomussalmen keskustan tuntumassa: Vanhan Kurimon pikkujoulut

 

Vanhan Kurimon tunnelmallinen hirsipirtti ihastuttaa tunnelmallaan, josta monelle tulee mieleen lapsuuden joulut maaseudulla. Talo tunnetaan myös maistuvista, perinteistä ja uutta sekoittelevista ruoistaan.

Runsas joulupöytä katettuna:

3.12 klo 16.00 – 20.00,

La 10.12 klo 16.00 – 20.00,

Pe 16.12 klo 17.00 – 20.00

La 17.12 klo 16.00 – 20.00

Ryhmillä mahdollisuus varata pikkujouluillallinen myös muina aikoina.

08 636 285 | pekka.huovinen@kultainenkukko.fi | kultainenkukko.fi

Hämärän Hyssyn pikkujoulut Hiljaisen Kansan Niittykahvilalla

 

Nautiskele paikallisia käsintehtyjä jouluherkkuja ja ihaile samalla yhtä Suomussalmen tunnetuimmista nähtävyyksistä! Juhlien yhteydessä on mahdollista pitää hauska visailu tai laulaa joululauluja. Ulkona voit ihastella tähtitaivasta nuotion loimussa. Laajennettuun tupaan mahtuu nyt jopa 80 henkeä.

Pikkujoulut tilauksesta vähintään kaksi viikkoa ennakkoon.

050 362 0609 | ritva.huttunen@kuutamokeikat.fi | niittykahvila.fi

Pikkujoulut Paltamossa:

 

Pikkujoulut Paltamon Kivesvaaralla – Tilausravintola Makuhelmi

 


Makuhelmi sijaitsee Jättiläisenmaassa, upealla paikalla vaaran päällä. Tilaa löytyy isommallekin porukalle: Näköalakahvilaan sopii 50 henkeä ja tilausravintolan puolelle 100 henkeä. Myös elämysruokailut kodassa onnistuvat.

Näissä upeissa maisemissa mieli siirtyy varmasti pikkujoulutunnelmaan. Tykkylumisen vaaran päältä kelpaa ihastella niin tähtitaivasta kuin revontuliakin.

040 748 7391 | posti@arcticgiant.fi | arcticgiant.fi

Pikkujoulut Taivalkoskella:

 

Saijan Lomakartanon pikkujoulut

 


Tunnelmallinen maalaiskartano Kalle Päätalon lapsuudenmaisemissa kutsuu kokoontumaan ystävien tai perheen kesken. Päärakennuksen saliin mahtuu jopa 100 henkeä!

Saijan Lomakartano sijaitsee kauniilla paikalla Taivalkosken Jokijärven rannalla. Puitteet ovat mainiot myös lisäohjelmalle, kuten moottorikelkka- tai koiravaljakkoajelulle. Perheyritys rakentaa juuri sinun porukallesi täydellisesti sopivan ohjelman.

08 847 511 | info@saija.fi | saija.fi

 

Pikkujoulut Valtimolla:

 

Puukarin Pysäkin pikkujoulut

 


Tässä Pohjois-Karjalan vaaramaisemissa sijaitsevassa majatalossa koette taatusti lämmintä joulun henkeä. Kodikkaassa pirtissä istuskellessa mieli vaeltaa entisajan rauhallisiin jouluhetkiin.

Puukarin Pysäkki tunnetaan erityisesti keittiönsä antimista. Läheltä tulevat raaka-aineet muuttuvat Anni-emännän käsittelyssä ja leivinuunin lämmössä herkullisiksi joulupöydän antimiksi. Ruokailun lisäksi voitte käydä puhdistautumassa hirsi- tai savusaunassa.

050 344 3824 | majatalo@puukarinpysakki.fi | puukarinpysakki.com

 

Omatoimiset pikkujoulut Kuhmossa tai Suomussalmella

 

Kotisivuiltamme löydät runsaasti vaihtoehtoja myös täysin itse järjestettyjen pikkujoulujen pitopaikaksi. Majoitus ja ruokailu -kategorian alta löydät esimerkiksi kodikkaita mökkejä, joissa jouluinen tunnelma on taattu.

 

 

Wild Taiga summer