Facebook pixel

Saijan Lomakartano

Yön yli Saijassa ryhmille

Hinta / henkilö alkaen

71.50 €

Saatavuus

Kesä

Tervetuloa tutustumaan Saijaan, Kotikadun Arwolanakin tutuksi tulleeseen lomakartanoon Taivalkosken Jokijärvelle!

Ohjelman kuvaus

Saavutte Saijaan, jossa majoittuminen ja ruokailu. Kerromme Saijan historiasta ja nykypäivästä ja esittelemme kartanomme toimintaa.

Saija on peräpohjalainen, rauhallinen maalaiskartano. Pihapiiriä reunustavat hirsirakennukset sekä mieleenpainuva maisema Jokijärven selälle. Olemme osa kirjailija Kalle Päätalon kirjoittamaa pientä, aktiivista Jokijärven kylää ja vaalimme parhaamme mukaan kirjailijan Suomen kansalle jättämää kuvaa kylästä ja sen elämästä. Päätalon lapsuuskoti Kallioniemi sijaitsee lähinaapurissa.

Tarjoamme majoitus-, ruokailu- sekä luontoon ja paikalliskulttuuriin perustuvia ohjelmapalveluja erilaisille ryhmille kuten esim. linja-autoryhmät, perhejuhlat, kokous- ja koulutustilaisuudet sekä virkistyspäivät.

Päivällisen jälkeen voitte halutessanne tutustua Saijan alueeseen, johon kuuluu mm. 160 huskykoiran tarha, tai nauttia illasta ulkoillen ja saunoen.

Yövytte pihapiirimme 2-hengen hirsihuoneistoissa, joissa on jokaisessa oma sisäänkäynti, makuu- ja oleskelutila sekä wc/kylpyhuone ja sauna. Hyvin nukutun yön jälkeen tarjoamme teille päärakennuksen pirtissä Saijan buffetaamiaisen ja toivotamme teille hyvää kotimatkaa.

Lämpimästi tervetuloa! terv. Helena, Asko ja henkilökunta

Ohjelman tiedot

Kausi:

2021

Paikka:

Saijan Lomakartano, Saijantie 8, 93400 Taivalkoski

Kesto:

1 vrk

Henkilöt:

väh. 20 hlöä

Hinta:

alk. 71,50€

Hintaan sisältyy:

majoitus, liinavaatteet, pyyhkeet, päivällinen ja aamiainen, huonekohtaisen saunan käyttö

Tarkemmat tiedot

 

 

Hyvä tietää

Ryhmän koko vähintään 20 henkilöä. Matkanjohtaja ja linja-autonkuljettaja veloituksetta.

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer