Facebook pixel

Valkeisen Vaellus

Islanninhevonen on mukava matkakumppani. Kahden päivän ajan vaellamme vaihtelevassa maastossa ja mahtavissa maisemissa. Ratsastuspäivien pituudet ovat n. 6 tuntia.

Ohjelman tiedot

Kausi:

15.5.-15.9.

Vaellus toteutuu kun vähintään 4 ratsastajaa

Paikka:

Hóll Talli Paltamo

Kesto:

2 päivää

Henkilöt:

4 hlö

Hinta:

330 €/hlö

Hintaan sisältyy:

Ratsastus oppaan johdolla, majoitus mökissä 2-3 hlön huoneissa, ruokailut, sauna, matkatavaroiden kuljetus majapaikkaan.

Hinta / henkilö
alkaen

330 €

Saatavuus

Kesä

Ohjelman kuvaus

Opastettu ja huollettu kahden päivän ratsastusvaellus islanninhevosilla. Vaellus suuntautuu Uuran kylän kangasmaastoihin. Etenemme metsäteillä ja poluilla vauhdikasta tölttiä ja laukkaa sekä myös rauhallista käyntiä ihaillen maisemia ja ympäröivää luontoa.
Tälle vaellukselle osallistuminen vaati ratsastuskokemusta ja hevosenkäsittelytaitoa.

Tarkemmat tiedot

1. päivä
Tallille saavuttuasi varustamme hevoset. Opas valitsee sinulle sopivan hevosen matkakumppaniksi. Pakkaamme satulalaukkuihin päivällä tarvitsemamme eväät ja tarvikkeet. Alkuopastuksen jälkeen lähdemme ratsastamaan. Luvassa on rauhallista käyntiä, mutta myös vauhdikkaita töltti- ja laukkapätkiä. Pidämme matkalla tarpeen mukaan juomataukoja ja valmistamme lounaan nuotiolla. Lämpimällä säällä pääset pulahtamaan raikkaaseen erämaalampeen. Saavumme majapaikkaan n. 6 tunnin ratsastuksen jälkeen. Hoidamme hevoset ja päästämme ne ansaitulle levolle laitumelle. Saunomme ja nautimme päivällistä.

2.päivä
Aamiaisen jälkeen varustamme hevoset ja lähdemme ratsastamaan tallia kohti. Pysähdymme lounastauolle. N. 6 tunnin ratsastuksen jälkeen saavumme tallille. Hoidamme hevoset ja päästämme ne laitumelle oman lauman pariin. Matkanpölyt voit vielä huuhtoa saunassa ja nauttia välipalaa ennen kotimatkaa.

Hyvä tietää

Pukeudu sään mukaisiin vaatteisiin ja kannallisiin kenkiin. Kumisaappaat tai vaelluskengät ovat hyvät jalkineet.

Tallilta saat tarvittaessa kypärän ja kypäränalusmyssyn sekä sadevarusteet.

Ratsastajan painorajoitus on 100 kg.

Tälle retkelle voivat osallistua vain kokeneet ratsastajat.

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Hóll Talli

Valkeisen Vaellus

Hinta / henkilö
alkaen

330 €

Saatavuus

Kesä

Tulosta

Wild Taiga summer