Facebook pixel

Savusaunailta vanhassa riihessä

Hinta / henkilö alkaen

550 €

Varattavissa online Varaa tästä
Saatavuus

Ympäri vuoden

Lisätietoja

Alkukevät on alkanut ja mikä sen parempaa auringonloisteen keskellä kuin ottaa irtiotto arjesta ja kokea rentouttavia elämyksiä. Savusaunailta vanhassa riihessä on tunnelmallinen lisä yritystilaisuuksiin ja illanviettoihin sekä laatuaikaan perheen ja ystävien kanssa!

Ohjelman kuvaus

Majatalon vanha riihi on valmistunut 1890-luvulla, nykyiselle paikalle perinteisesti pellon kulmaan riihi siirrettiin 2000-luvun alussa. Riihessä on vielä tänäkin päivänä puitu, haluamme säilyttää suomalaista vanhaa maataloushistoriaa.
Savusaunassa ei ole sähköjä eikä vesijohtovettä. Savusauna on siis alkuperäisessä muodossa, saunatontutkin viihtyvät paremmin täällä!

Vanhanajan savusaunan lauteille mahtuu 15 kylpijää. Saunominen oikeassa riihisavusaunassa on suomalaisuutta parhaimmillaan. Savusauna on luonnostaan vähän nokinen ja rustiikkinen, mutta mikä taivaallinen mielenrauha sen pehmeistä löylyistä syntyykään. Savusaunan ylellisyys tulee esiin puun, savun sekä vihdan tuoksuista, ylellisistä pehmeistä pyyhkeistä ja kiireettömästä tunnelmasta. Peseytymismahdollisuus saunan sisällä kantovedellä joesta tai pulahtamalla viereiseen jokeen. Silmä ja sielu lepää satumaisen kauniin joenvarren  ympäristössä. Savusaunan jälkeen peseytymismahdollisuus myös pihasaunan puolella, jossa suihkut. Tres exotique!

Ohjelman tiedot

Kausi:

Ympäri vuoden

Paikka:

Valtimo

Kesto:

3-5 h

Henkilöt:

1-10

Hinta:

550€

Yksittäinen hinta:

550€

Hintaan sisältyy:

Savusaunan lämmitys, savusaunomisen opastus, pellavapyyhkeet, saunatossut, saunavastat, lähdevesi ja marjamehu.

Tarkemmat tiedot

Vieraat ohjataan savusaunalle, jossa heidät opastetaan saunan saloihin. Savusaunan ruumennuksessa vieraita odottaa saunavasta, pellavapyyhkeet, saunatossut sekä virkistävää juotavaa.

Hyvä tietää

Lisäohjelmat/lisämaksusta :
Majoituspaketti 122 eur/2hh/vrk
Yrttikylpy jaloille 8 eur/hlö
Majatalon Illalinen 36-49 eur/hlö
Karjalainen ilta 56 eur/hlö
Majatalossa A-oikeudet

Meiltä saat myös palkitun Honkavuoren Panimon käsityönä valmistettuja oluita.

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer