Facebook pixel

Saunayoga

Saunajooga on rentouttava harjoitus saunan hoitavassa lämmössä. Puolen tunnin aikana pääset minilomalle lämpimään nauttien saunan hiljaisuudesta ja lempeistä liikkeistä, jotka voimistavat ja avaavat kehoa ja rauhoittavat mieltä.

Ohjelman tiedot

Kausi:

Ympäri vuoden

Paikka:

Hossan lomakeskus

Kesto:

60 min.

Henkilöt:

3-8

Hinta:

25 eur / hlö

Hintaan sisältyy:

Ohjattu saunayoga, tietoa saunan terveysvaikutuksista ja villiyrttijuoma

Hinta / henkilö
alkaen

25 €

Saatavuus

Ympäri vuoden

Ohjelman kuvaus

Saunayoga on noin 50-asteisen saunan lämmössä lauteilla istuen tehtävä harjoitus. Kehoa ja mieltä hellivä kokemus syntyy saunan hiljaisuudesta ja joogaan pohjautuvista helpoista liikkeistä. Saunan mieto lämpö ja lempeät joogaliikkeet purkavat
yhdessä kehon jännitystiloja ja rauhoittavat mieltä.

Saunayoga-sarja kestää puoli tuntia ja koostuu kuudesta asennosta. Asennot vahvistavat keskivartalon ja jalkojen lihaksia, lisäävät selkärangan ja lonkkien liikkuvuutta sekä venyttävät ylävartalon ja pakaroiden lihaksia. Lisäksi ne vilkastuttavat aineenvaihduntaa, vähentävät stressiä ja auttavat nukkumaan paremmin.

Harjoituksen yhteydessä puhumme saunan terveysvaikutuksista ja lopuksi nautimme virkistävän yrttijuoman.

Saunayoga sopii lempeäksi treeniksi tai rentoutumiseen kaikille ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta. Sarjan tekeminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta.

Hyvä tietää

Saunayoga-tunnille voivat osallistua miehet ja naiset yhdessä. Harjoitus tehdään uima-asussa tai shortit ja toppi/t-paita päällä. Varaa mukaan pikkupyyhe ja juomapullo.

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Joogataival

Saunayoga

Hinta / henkilö
alkaen

25 €

Saatavuus

Ympäri vuoden

Tulosta

Wild Taiga summer