Facebook pixel

Lentiiran Lomakylä

Savusauna ja luontaishoidot

Hinta / henkilö alkaen

18 €

Saatavuus

Ympäri vuoden

Savusaunan löylyt on ehkäpä Lentiiran Lomakylän kiitetyin kokemus. Sauna sijaitsee aivan rannan tuntumassa, josta voit pulahtaa virkistävään järviveteen. Talvisin on mahdollisuus ottaa jäinen kylpy avannossa saunomisen lomassa.

Ohjelman kuvaus

Joulunpyhinä, hiihtolomaviikoilla ja kesäsesonkina savusaunaa lämmitetään ahkerasti, ja muutoinkin aina tilauksesta. Tilaamalla saunavuoron aina ennakkoon varmistat löylyihin pääsyn haluttuna päivänä. Muistathan ottaa yleisille saunavuoroille uikkarit mukaan.

Hinnat

Yksityinen saunavuoro kahdelle 36€/tunti, lisähenkilö 10€/hlö. Muut kuin majoittuvat vieraat, kysy saatavuutta. Saunan ja takkatuvan voi varata myös illanviettoihin, kysy tarjousta vastaanotosta.

Saunarakennuksesta löytyy paitsi perinteinen savusauna myös sähkösauna, modernit suihkut, tilavat pukuhuoneet sekä viihtyisä takkatupa, jota vuokrataan myös illanviettoihin.

Luontaishoitoja

Savusaunaelämyksen lisäksi meillä on saatavilla rentouttavia luontaishoitoja. Paikallisten hoitajien käsissä voit antautua kalevalaiseen hierontaan, rohjeta kuppaushoitoon ja sen seitsemän yrtin vihtomiseen. Puhdistavat yrttikuorinnat ja virkistävät jalkakylvyt sopivat ryhmille. Koska yhteistyökumppanimme työskentelevät muuallakin kuin Lomakylässä, hoitojen saatavuutta kannattaa kysyä hyvissä ajoin ennen tuloa.

Illanvietto takkatuvalla

Viihtyisä takkatupamme on vuokrattavissa yksityisiä illanviettoja silmällä pitäen. Tilausravintolamme järjestää takkatuvalle iltapalaa ja virvokkeita toiveiden mukaan. Menuhinnat alk. 42€/hlö, kun ryhmäkoko vähintään viisi henkilöä. Kysy tarjousta vastaanotosta.

Rajaseudun makuja

Karjalainen seljanka
Lentiiralainen lohikukko ja waldorfin salaatti
Hiilikkaleipä ja voi

Savukala-klassikko

 Savukala tartar-kastikkeella
Talon vihreä salaatti
Hiilikkaleipä ja voi

Ohjelman tiedot

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer