Facebook pixel

Retkeilykurssi

Taigavireen ohjaajilla on pitkä kokemus vaativista vaelluksista erilaisissa luonto-olosuhteissa. Järjestämme kurssia ympärivuotisesti Kainuussa. Kurssiin sisältyy laajasti retken suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyviä asioita. Ohjelmaan kuuluu mm. vaellukseen valmistautuminen, keskustelua fyysisestä kunnosta, retkeilyn harjoittelusta, budjetoinnista, ryhmän kokoonpanosta sekä jäsenten ominaisuuksista ja vahvuuksista.

Hinta / henkilö
alkaen

75 €

Saatavuus

Ympäri vuoden

Ohjelman kuvaus

Tärkeiksi käytännön asioiksi nousevat oikeanlaiset varusteet eli jalkineet, vaatetus, kantojärjestelmä ja siihen liittyen oikeanlainen rinkan pakkaaminen. Lisäksi pohdimme, mitä on turvallinen toiminta vaelluksella. Siihen liittyvät mm. suunnistaminen, tulenteko, ruuanlaitto, turvallisuussuunnitelman tekeminen, majoittuminen erilaisissa majoitteissa jne. Ohjelma sopii nuorisoryhmille, yrityksille ja yhteisöille virkistyspäivän ohjelmaksi tai hyödylliseksi opiksi.

Kurssi järjestetään Kainuussa, Rokualla, Paltamon Metelinniemessä tai muussa asiakkaalle sopivassa paikassa, jossa on riittävästi tilaa telttojen pystyttämiseen ja rauhallinen alue turvalliseen kurssinpitoon.

Tarkemmat tiedot

Ajankohta ja paikka: Ympäri vuoden, ympäri Suomen

Hinta: 2-5 henkilöä 120€/hlö, 6-10 henkilöä 85 €/hlö. 11-20 henkilöä 80 €/hlö, yli 20 henkilöä 75 €/hlö. Minimilaskutus 240 € sis.alv.

​Kesto: n. 6 tuntia.

​Hinta sisältää: Yllä kuvatun ohjelman yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti, ohjauksen ja opetuksen, kurssimateriaalin, riittävän määrän erilaisia retkeilyvarusteita harjoitteluun.

​Asiakkaan varustus: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus sekä kengät. Mukana on oltava ulkona tapahtuvaa kurssia varten lämmin taukotakki sekä mahdollisesti sadevaatteet. Osallistujilla on lisäksi mukana omat välipalat ja juomapullo.

​Ruokailu: Retkiruokailua varten hintaan sisältyy raaka-aineet yhdessä valmistettavaa lounasta varten sekä kahvia tai teetä. Ruoka valmistetaan yhteisesti eräkokin avustamana koulutuspaikalla.

Hyvä tietää

Vaativuustaso: Helppo.

​Toimimme niin, että jokainen osallistuja voi toimia turvallisissa olosuhteissa omien voimavarojensa mukaan.

​Soveltuu: Lapsille, nuorille ja aikuisille.

​Lisämaksusta: Asiakkaiden kuljetus, majoitus, rantasauna, savusauna, kylpypalju, illallinen, aamiainen.

​Majoitus: Järjestämme yhteistyökumppaniemme kanssa majoitusta asiakkaan toiveiden mukaan.

​Vakuutus ja turvallisuus: Osallistujalla on oma tai organisaation järjestämä vakuutus toiminnan ajaksi. Toiminnassa noudatetaan SPEKin suosituksia asiakkaan turvallisuuden takaamiseksi koko ohjelman ajan. Alkoholin käytössä on nollatoleranssi ohjelman aikana.

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Hikes'n Trails

Retkeilykurssi

Hinta / henkilö
alkaen

75 €

Saatavuus

Ympäri vuoden

Tulosta

Wild Taiga summer