Facebook pixel

Puukarin Pysäkki - Karelian Guesthouse and Restaurant

Puukarin Pysähdys

Hinta / henkilö alkaen

95 €

Varattavissa online Varaa tästä
Saatavuus

Ympäri vuoden

Haaveiletko tunnelmallisesta hyvinvointilomasta ottaen luonnossa rauhoittavia metsäkylpyjä ja herkutellen puhtaita pohjoiskarjalaisia herkkuja hyvän olon majatalossa? Puukarin Pysäkillä voit osallistua aktiviteetteihin, jotka lisäävät yleistä terveyttä ja yhteyttä itseemme, rakkaisiin ja luontoon.

Ohjelman kuvaus

Majatalo on paikallisuutta, luontoa, puhtaita pohjoiskarjalaisia herkkuja ja elämyksiä arvostaville unelmakohde. Pysäkillä voit rentoutua luonnon rauhoittavassa syleilyssä ja kokea aitoja yhteyden ja pysähtymisen tunteita.

Hinta: 95€/hlö/vrk. 
Hintaan sisältyy: majoitus Puukarin Pysäkin majatalossa 2hh huoneessa, päivällinen, aamiainen ja iltasauna. Lisäksi saat meiltä villasukat lainaan villasukkahölkkään. Käytössäsi on myös vapaa luontopolkujen, hiihtolatujen sekä suksihuoltorakennuksen käyttö.

Lisähintaan: Yksityiskokkikurssi, savusauna, hieronta, huoneeseen kuohuviiniyllätys, karjalanpiirakoiden, sulhaspiirakoiden ja ruisleivän ennakkotilaus. Kysy lisää!

Majatalon läheisyydessä sijaitsee useita suosittuja patikointikohteita. Mukavia polkuja löytyy majatalon metsien lisäksi mm. Tiilikkajärven ja Hiidenportin kansallispuistoista. Alueella voi patikoida merkityillä vaellusreiteillä, meloa, pyöräillä, sauvakävellä ja onkia. Voit varata järjestetyn retken oppaan kanssa tai vaeltaa itsenäisesti, meiltä saat hyviä vinkkejä. Alueen välinevuokrapalvelut löydät tästä linkistä.

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer