Facebook pixel

Mökkimajoitus Lentiirassa

Aamiaismajoitusta ympäri vuoden! Lentiiran Lomakylässä on 9 talviasuttavaa mökkiä 2-7 hengelle. Perinteinen savusauna järvenrannassa ja kesytön luonto ympärillä varmistavat, että viihdyt varmasti.

Ohjelman tiedot

Hinta/yö 2019:

Alkaen 105e/mökki 1-2 hengelle. Lisähenkilö 10€/hlö.

Aamiainen

12€/henkilö

Muut palvelut

Välinevuokraus ja opastetut luontoretket
Metsäjooga ja hyvinvointiohjelmat ryhmille
Kokouspalvelut ja virkistyspäivät

Savusauna

alk. 18€/hlö, 45€/perhe.

Saatavuus

Ympäri vuoden

Ohjelman kuvaus

Tavi, Telkkä ja Sorsa Lämminhenkinen ja kodikas lomamökki 2-4 hengelle. Mökin alakerrassa on tupakeittiö, makuualkovi kahdelle hengelle sekä wc ja suihku. Parvella vuoteet kahdelle hengelle. Mökkien koko: alakerta 15,5m² + parvi 7,5m².

Tiira Näppärä ja  tolokku lomamökki 2-4 hengelle. Mökissä on kaksi makuuhuonetta yhdessä kerroksessa, tupakeittiö, takka, wc ja suihku. Tiira mökissä on lisäksi viihtyisä lämmin terassi. Koko: 52m².

Joutsen, Hanhi, Kuovi ja Haapana Tilava ja kotoinen lomamökki 2-5 hengelle. Mökin a lakerrassa tupakeittiö,takka sekä kahden hengen makuuhuone, wc ja suihku. Parvella vuoteet kolmelle hengelle.Koko: alakerta 34 m² + yläkerta 17 m².

Lokki Laadukas lomamökki vähän isommallekin porukalle, 2-7 hengelle. Mökin alakerrassa tupakeittiö, wc ja suihku. Kaksi makuuhuonetta, joissa kussakin kaksi petipaikkaa. Tilava makuuparvi kolmelle hengelle. Koko: alakerta 64 m² + yläkerta 22 m².

Tervetuloa viihtymään!

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Lentiiran Lomakylä

Mökkimajoitus Lentiirassa

Saatavuus

Ympäri vuoden

Tulosta

Wild Taiga summer