Facebook pixel

Lentiiran Lomakylä

Mökkimajoitusta ympäri vuoden

Hinta / henkilö alkaen

47.5 €

Varattavissa online Varaa tästä
Saatavuus

Ympäri vuoden

Lentiiran Lomakylässä on yhdeksän talviasuttavaa mökkiä 2-7 hengelle. Perinteinen savusauna järvenrannassa ja kesytön luonto ympärillä varmistavat, että viihdyt varmasti. Lemmikit on sallittuja osassa mökkejä.

Ohjelman kuvaus

Mökkivuorokauden hinta vaihtelee mökkityypin, vierailun keston, ajankohdan ja henkilömäärän mukaan alkaen 95€/vrk. Lentiiran Lomakylän nettisivuilta löydät varauskalenterin, joka  laskee hinnan aina tarkasti annettujen tietojen perusteella. Varauksen voi tehdä myös sähköpostitse/soittamalla vastaanottoon.

Lokki Tilava lomamökki vähän isommallekin porukalle, 2-7 hengelle. Mökin alakerrassa tupakeittiö, wc ja suihku. Kaksi makuuhuonetta, joissa kussakin kaksi petipaikkaa. Yläkerrassa makuuparvi kolmelle hengelle. Koko: alakerta 64 m² + yläkerta 22 m².

Joutsen, Hanhi, Kuovi ja Haapana Viihtyisä lomamökki 2-5 hengelle. Mökin alakerrassa tupakeittiö, takka sekä kahden hengen makuuhuone, wc ja suihku. Parvella vuoteet kolmelle hengelle. Koko: alakerta 34 m² + yläkerta 17 m².

Tiira Näppärä lomamökki 2-4 hengelle yhdessä tasossa. Mökissä on kaksi makuuhuonetta yhdessä kerroksessa, tupakeittiö, takka, wc ja suihku. Tiira mökissä on lisäksi viihtyisä lämmin terassi. Ei lemmikkejä. Koko: 52m².

Tavi, Telkkä ja Sorsa Kodikas pieni lomamökki 2-4 hengelle. Mökin alakerrassa on tupakeittiö, makuualkovi kahdelle hengelle sekä wc ja suihku. Parvella vuoteet kahdelle hengelle. Mökkien koko: alakerta 15,5m² + parvi 7,5m².

Ohjelman tiedot

Hinnat 2022

Alkaen 95e / yö

Aamiainen

Aamiaiskori 12€
Buffet 16€
Tilattava ennakkoon

Savusauna (sesonkihinta)

Yleinen vuoro 10€/hlö
Yksityinen 18€/hlö
Perhe 45€
Muina aikoina alk. 55€/h

Muut palvelut

Välinevuokraus
Opastetut luontoretket
Hyvinvointiohjelmat
Kokouspalvelut

Hyvä tietää

Lisäpalveluina liinavaatteet ja loppusiivous. Aamiaiskori saatavilla ympäri vuoden.

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer