Facebook pixel

Mökkimajoitus

Mökkimajoitusta ympäri vuoden. Lentiiran Lomakylässä on yhdeksän talviasuttavaa mökkiä 2-7 hengelle. Perinteinen savusauna järvenrannassa ja kesytön luonto ympärillä varmistavat, että viihdyt varmasti. Lemmikit on sallittuja useimmissa mökeissä.

Ohjelman tiedot

Hinnat 2021

Alkaen 95e / yö

Aamiainen

12€/henkilö
Tilattava ennakkoon

Savusauna (sesonkihinta)

Yleinen vuoro 10€/hlö
Yksityinen 18€/hlö
Perhe 45€
Muina aikoina alk. 55€/h

Muut palvelut

Välinevuokraus
Opastetut luontoretket
Hyvinvointiohjelmat
Kokouspalvelut

Hinta / henkilö
alkaen

95 €

Saatavuus

Ympäri vuoden

Ohjelman kuvaus

Mökkivuorokauden hinta vaihtelee mökkityypin, vierailun keston, ajankohdan ja henkilömäärän mukaan alkaen 95€/vrk. Lentiiran Lomakylän nNettisivuilta löydät tarkemmat kuvauksen mökeistä sekä varauskalenterin, joka  laskee hinnan aina tarkasti annettujen tietojen perusteella. Varauksen voi tehdä myös sähköpostitse/soittamalla vastaanottoon.

Lokki Tilava lomamökki vähän isommallekin porukalle, 2-7 hengelle. Mökin alakerrassa tupakeittiö, wc ja suihku. Kaksi makuuhuonetta, joissa kussakin kaksi petipaikkaa. Yläkerrassa makuuparvi kolmelle hengelle. Koko: alakerta 64 m² + yläkerta 22 m².

Joutsen, Hanhi, Kuovi ja Haapana Viihtyisä lomamökki 2-5 hengelle. Mökin alakerrassa tupakeittiö, takka sekä kahden hengen makuuhuone, wc ja suihku. Parvella vuoteet kolmelle hengelle. Koko: alakerta 34 m² + yläkerta 17 m².

Tiira Näppärä lomamökki 2-4 hengelle yhdessä tasossa. Mökissä on kaksi makuuhuonetta yhdessä kerroksessa, tupakeittiö, takka, wc ja suihku. Tiira mökissä on lisäksi viihtyisä lämmin terassi. Ei lemmikkejä. Koko: 52m².

Tavi, Telkkä ja Sorsa Kodikas pieni lomamökki 2-4 hengelle. Mökin alakerrassa on tupakeittiö, makuualkovi kahdelle hengelle sekä wc ja suihku. Parvella vuoteet kahdelle hengelle. Mökkien koko: alakerta 15,5m² + parvi 7,5m².

 

Wild Taiga

Hyvä tietää

Lisäpalveluina liinavaatteet ja loppusiivous. Aamiaiskori saatavilla ympäri vuoden.

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Lentiiran Lomakylä

Mökkimajoitus

Hinta / henkilö
alkaen

95 €

Saatavuus

Ympäri vuoden

Tulosta

Wild Taiga summer