Facebook pixel

Kanttiini PääMaja

Kanttiini PääMajassa Raatteen Portissa voi matkailija levähtää ja nauttia tuoreen kahvin ja paikan päällä leivottujen makeitten ja suolaisten leivonnaisten mausta. Kanttiini on sisustettu vanhan ajan tyyliin, siellä voi jättää Raatteentien sotaisen historian taakseen ja rentoutua pitsilamppujen alla.

Saatavuus

Kesä

Ohjelman kuvaus

Kanttiini Päämaja on kuuluisa makoisista munkeistaan ja tuoreesta kahvista. Leivomme suurimman osan tuotteista itse paikan päällä, niin makeat kuin suolaisetkin herkut. Päivittäistä lounasta tarjoamme vilkkaimpaan kesäaikaan ja ryhmille tilauksesta ympäri vuoden. Uutuutena meillä on Sota-ajan ruokailut ryhmille tilauksesta Raatteen Portin alueella olevalla kenttäruokalassa. Kaikki tuotteemme valmistetaan mahdollisuuksien mukaan paikallisista raaka-aineista ja kainuulaisia ruokaperinteitä kunnioittaen. Leivonnaisia voi ostaa myös mukaan.

Kanttiini Päämaja sijaitsee aivan Talvisota-näyttelyn vieressä, saman katon alla. Ystävällinen henkilökuntamme kertoo myös mielellään läheisistä käyntikohteista Raatteen tien ympäristössä ja Suomussalmella.

Hyvä tietää

Leivomme myös maidottomia ja gluteenittomia tuotteita sekä valmistamme gluteenittomia ja kasvisruokia tilauksesta. Ruokailuryhmän minimikoko lounasajan ulkopuolella 10 hlöä.
Esteetön kulku.

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Raatteen Portti

Kanttiini PääMaja

Saatavuus

Kesä

Tulosta

Wild Taiga summer