Facebook pixel

Läskipyöräretki

Lähde ryhmäsi kanssa opastetulle läskipyöräretkelle! Järjestämme ohjattuja maastopyöräretkiä läskipyörillä Syötteen kansallispuistossa ympärivuotisesti. Poljemme rauhallisesti upeissa vaaramaisemissa, joissa mieli ja silmä lepäävät. Syötteellä reitit ovat maan kuuluja ja täällä maastopyöräily on erittäin suosittua laadukkaiden ja vaihtelevien reittien ansiosta.

Hinta / henkilö
alkaen

75 €

Saatavuus

Kesä

Ohjelman kuvaus

Syötteen korkeimmilta kukkuloilta avautuvat näyttävät maisemat järvien ja metsien mosaiikkiin. Jokaisella retkellä kierrämme ryhmällenne sopivan lenkin. Retkelle lähdettäessä tutustumme pyörien ominaisuuksiin, reittiin ja turvallisuusasioihin huolella. Pyöräretken aikana nautitaan retkieväitä ja kuullaan alueen historiasta, luonnosta ja tämän päivän palveluista. Opastuksiin voidaan sisällyttää erilaisia yhteistoiminnallisia tai rentouttavia harjoituksia.

Tarkemmat tiedot

Ajankohta ja paikka: Ympäri vuoden Syötteen Kansallispuiston alueella reittisuunnitelmasta tai vaativuustasosta riippuen.

Hinta: 2-5 henkilöä 100€/hlö, 6-10 henkilöä 85 €/hlö. 11-20 henkilöä 80 €/hlö, yli 20 henkilöä 75 €/hlö. Minimilaskutus 200 € sis.alv.

Kesto: 2-3 tuntia

Hinta sisältää: Yllä kuvatun ohjelman yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti, istuinalusen, läskipyörän ja kypärän sekä retkieväät maastossa tai sisätiloissa.

Asiakkaan varustus: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus sekä maastopyöräilyyn sopivat kengät. Mukana taukoja ja ulkona tapahtuvaa ruokailua varten lämmin taukotakki sekä riittävästi vaihtovaatteita säästä riippuen. Osallistujilla on lisäksi mukana oma juomapullo.

Ruokailu: Retkieväisiin sisältyy täytetty kinkku-, juusto- tai kasvispatonki, hedelmä ja mehu sekä kahvi tai tee.

Hyvä tietää

Vaativuustaso: Keskitasoinen. Edellytyksenä retkeen osallistumiselle on riittävä peruskunto ja maastopyörän turvallinen hallinta n. 2 tunnin rauhalliseen maastopyöräilyyn poluilla.

Toimimme niin, että jokainen osallistuja voi toimia turvallisissa olosuhteissa omien voimavarojensa mukaan.

Soveltuu: Nuorille ja aikuisille.

Lisämaksusta: Asiakkaiden kuljetus, keittolounas, majoitus, rantasauna, savusauna, kylpypalju, illallinen, aamiainen.

Majoitus: Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa majoitusta asiakkaan toiveiden mukaan.

Vakuutus ja turvallisuus: Osallistujalla on oma tai organisaation järjestämä vakuutus toiminnan ajaksi. Toiminnassa noudatetaan SPEKin suosituksia asiakkaan turvallisuuden takaamiseksi koko ohjelman ajan. Alkoholin käytössä on nollatoleranssi ohjelman aikana.

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Hikes'n Trails

Läskipyöräretki

Hinta / henkilö
alkaen

75 €

Saatavuus

Kesä

Tulosta

Wild Taiga summer