Kuhmon Talvi 2017

Kuhmolaisten kulttuuritoimijoiden yhteistyössä kokoama talvinen kulttuuritapahtuma Kuhmon Talvi järjestetään jo yhdeksännen kerran 31.12.2016−6.1.2017. Kuhmon Talvi yhdistää kansainvälisestikin tunnustetut kuhmolaiset kulttuuritapahtumien järjestäjät ja taiteilijat. Luvassa on parasta kuhmolaista kulttuuria: musiikkia monessa muodossa, tanssia, näyttelyitä ja kirjallisuutta.

Ohjelman tiedot

Tarkka ohjelma, taiteilijaesittelyt, valokuvia ja kaikkea muuta hyödyllistä tapahtumaan liittyen löytyy kotisivulta www.kuhmowinter.fi

Hinta / henkilö
alkaen

5 €

Kuhmon Talvi

Saatavuus

Talvi

Tarkemmat tiedot

Parasta kuhmolaista kulttuuriosaamista!

Tapahtuman tekijät:
Juminkeko
Kuhmon Kamarimusiikki
Kuhmo-talo
Kuhmon kaupungin kulttuuritoimi
Luontokeskus Petola
Musiikkijuhla Sommelo

Kuhmon Talvi avataan tällä kertaa jo vanhan vuoden puolella. Perjantaina 30.12. avautuu Kuhmo-talossa luontokuvanäyttely Kuhmosta Kuusamoon. Näyttely on avoinna aina tammikuun loppuun asti. Kuvaajana on Kuhmossa vuosikausia ahkeroinut luontovalokuvaaja Lassi Rautiainen, joka tarjoaa samalla otsikolla kiinnostuneille myös luontokuvaillan tiistaina 3.1.

Uudenvuodenaattona ottavat kuhmolaiset tanssijat hiukan ennakkoa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlaan. Tanssin illan otsikkona on Suomi 100 vuotta lasten ja nuorten kokemana. Koreografia on Maija Palsion käsialaa.

Kuhmo-talossa uudenvuodenpäivänä 1.1. klo 18.00 saamme nauttia perinteisestä uudenvuoden konsertista. Konsertissa esiintyy Sinfonietta Lentua kapellimestari Jukka-Pekka Kuuselan johdolla. Suomi 100 -ohjelmassa soitetaan tuoretta ja hiukan vanhempaakin suomalaista musiikkia.

Maanantaina 2.1. klo 18.00 kuhmolaistaustainen kirjailija Heikki A. Kovalainen on kirjailijaillan vieraana Kuhmon kaupunginkirjastossa. Hänen esikoisromaaninsa sai taannoin hyvin innostuneen vastaanoton.

Keskiviikkona 4.1. klo 18.00 avautuu Juminkeossa Kuhmolainen Kalevala-taidenäyttely. Näyttelyn työt ovat valmistuneet Kuhmon kansalaisopiston kuvataidekurssilla. Kurssin ohjaaja on ollut kuvataiteilija Urho Kähkönen. Näyttelyyn voi tutustua Juminkeon galleria-tilassa 10.3. asti.

Torstaina 5.1. klo 18.00 on Kuhmon Kamarimusiikin talvikonsertin vuoro. Vladimir Mendelssohn, Kuhmon Kamarimusiikin taiteellinen johtaja, valitsee tähän konserttiin muusikkokumppaneikseen nuoria kamarimuusikoita.

Perjantaina 6.1. klo 18.00 on Kuhmo-talossa Musiikkijuhla Sommelon talvikonsertti, joka päättää tulevan Kuhmon Talvi -tapahtuman. Esiintymässä on Rajamailla Company, joka esittää maailman itkuvirsiä musiikin ja tanssin keinoin.

Kuhmon Talven tavoitteena on tarjota monipuolista kulttuuria niin kuhmolaisille kuin kauempaakin tuleville. Kuhmon Talven tekijät ovat Juminkeko, Musiikkijuhla Sommelo, Kuhmon Kamarimusiikki, Kuhmon kaupungin kulttuuritoimi, Kuhmo-talo sekä Luontokeskus Petola.

Hyvä tietää

Ennakkomyynti Kuhmo-talolta, puh. 08 6155 5451, tai tuntia ennen kutakin tilaisuutta paikan päältä.

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Kuhmon Talvi

Kuhmon Talvi 2017

Hinta / henkilö
alkaen

5 €

Saatavuus

Talvi

Tulosta

Wild Taiga summer