Facebook pixel

Koe kalastuselämyksiä oppaan johdolla ympäri Kuhmoa

Toteuta unelmasi ja koskikalasta joka päivä eri koskilla täällä Kuhmossa. Oppaan johdolla tutustutaan Kuhmon monipuolisiin koskiin, onhan niitä yli 100! Nyt on mahdollisuus kalastaa Taigan alueen koskilla , jossa ei ole ruuhkaksi asti kalastajia.

Ohjelman tiedot

Kausi:

5.5.- 9.9.2020

Paikka:

Kuhmo

Kesto:

3 vrk

Henkilöt:

4

Hinta:

369

Yksittäinen hinta:

369

Hintaan sisältyy:

3 yötä kahden hengen huoneessa aamiaisella ja iltasaunalla. 2 x päivällistä tai lounasta. 2 x nuotiokahvit, oppaan palvelut 6 tuntia/päivä kahtena päivänä, kolmelle eri koskelle koskiluvat

Hinta / henkilö
alkaen

359 €

Ohjelman kuvaus

Majoitus Hotelli Kainuussa Kuhmon keskustassa, josta on helppo lähteä eri koskialueille kalastamaan. Lähin koski sijaitsee kävelyetäisyyden päässä hotellista vain  800 metrin päässä.

Oletpa  ensikertalainen, harrastelija tai ammattilainen kalastuksen suhteen, niin kosket valitaan oppaan johdolla toiveitesi sekä taitojesi mukaan. Jos olet aiemmin jo koskikalastanut Kuhmossa, niin oppaan kanssa voit vierailla uusilla koski- ja jokialueilla.

Tarkemmat tiedot

Tarkkaa ohjelmaa ei ole sovittu ennakkoon, vaan tulopäivänä keskustellaan yhdessä oppaan kanssa toiveista kalastuspaikkojen suhteen. Sovitaan lähtöajat seuraavalla päivälle sekä ruokailuajankohdat.

Hyvä tietää

Asiakkaalla oltava sään ja kalastuksen mukainen vaatetus sekä, valtionkalastuslupa.

Hinta ei sisällä mahdollisesti tarvittavaa viehelupaa, veneen vuokraa ja kuljetuksia kalastuspaikoille.

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Hotelli Kainuu

Koe kalastuselämyksiä oppaan johdolla ympäri Kuhmoa

Hinta / henkilö
alkaen

359 €

Saatavuus

Kesä

Tulosta

Wild Taiga summer