Facebook pixel

Kesäillan pidot

Hinta / henkilö alkaen

68 €

Varattavissa online Varaa tästä
Saatavuus

Kesä

Lisätietoja

Hilpeä herkkujen täyteinen ilta alkaa vieraiden saavuttua majataloon tervetuliaisjuoman merkeissä. Anni-emäntä toivottaa vieraat tervetulleiksi kesäillan pitoihin, kuullaan tarinoita ruoasta ja karjalaisesta juoma- ja ruokaperinteestä.

Ohjelman kuvaus

Hilpeä herkkujen täyteinen ilta alkaa vieraiden saavuttua majataloon tervetuliaisjuoman merkeissä. Anni-emäntä toivottaa vieraat tervetulleiksi kesäillan pitoihin, kuullaan tarinoita ruoasta ja karjalaisesta juoma- ja ruokaperinteestä.

Kesäillan pidot menu koostuu alueen palkituista juomista ja puhtaasta paikallisesta luomuruoasta, joka tehdään karjalaista ruoanlaittotapaa noudattaen. Kaikki ruoka mitä meidän pöydässämme on, kumpuaa kunnioituksesta mahtavaa luontoa ja puhtaita raaka-aineita kohtaan. Me käytämme energiaa, rahaa ja kunnianhimoa löytääksemme juuri oikeat ja sopivat tuotteet ruokapöytäämme. Tämä tarkoittaa, että ruokamme on luonnonmukaisesti viljeltyä ja kasvatettua. Suosimme lähellä tuotettuja raaka-aineita ja tuotteita ja otamme päivittäisessä toiminnassamme huomioon kestävän ja vastuullisen toiminnan periaatteet. Olemme ylpeitä vaaliessamme entisaikojen ruoanlaittotapoja, olemme ylpeitä omasta käsityöläisyydestämme ja siitä, että voimme antaa vieraillemme aidon makumatkan perinteisiin. Ruoka tarjoillaan kipoissa ja kupeissa, ruoka tarjoillaan ilolla ja ammattitaidolla jokaisen vieraan nautittavaksi.

Itäsuomalainen emännyys on meissä syvästi juureutunut, se luo vieraille hyvän tilan nauttia ruoasta ja juomasta. Emännyyteen kuuluu myös tarinointi maaseudun elämästä. Emännän tarinoilla viedään vieraat matkalle itäsuomalaiseen kulttuuriin huumorilla höystäen. Haluamme antaa vieraille mukaan palan makumuistoja ja tunteen aidosta pysähtymisestä.

Tarkemmat tiedot

Illan menu tarjoaa ainutlaatuisen kokonaisuuden, jossa voit maistella sesongin parhaita makuja lautasellasi ja inspiroitua. Ruoan muoto ja maku muuttuu luonnon satokauden tarjonnan mukaan. Ruoan ja juoman liitto on aina ollut meille nautiskelijoille tärkeää. Mikä on hienointa, että voimme antaa hienot makuparit karjalaiselle ruualle meidän oman lähialueemme juomista.

 

Kesäillan pidot menu

Ruisleipää, siemenvoita

Keitinpiirakoita

Villivihannessalaattia

Valkokaalta

Punajuurta

Metsäsieniä

Tönkkösuolattua haukea

Ossos bucco hirvestä

perunaa

lanttua

Uunirahkaa

 

Menun makukokonaisuus sisältää yhteensopivat juomat alkuruoalle, pääruoalle ja jälkiruoalle.

Tämän menun saa myös alkoholittomana.

 

Ohjelma alkaa: klo 18:00

Kesto: 2,5 h

Kausi: 1.6. – 31.8.2021

Ryhmäkoko: 2-24 hlöä.

Kesäillan pidot hintaan sisältyvät palvelut: Kesäillan pidot illan menu ja kolme juomaa.

Hyvä tietää

Lisäohjelmat/lisämaksusta

Majoituspaketti 122 eur/2hh/vrk
Savusauna 550 eur
Hirsisauna 80 eur
Majatalossa A-oikeudet

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer