Facebook pixel

Taiga Spirit, nature and wildlife experiences

Karhukatselu syysillassa

Hinta / henkilö alkaen

80 €

Varattavissa online Varaa tästä
Saatavuus

Kesä

Tule tutustumaan Suomen kansalliseläimeen sen omassa elinympäristössä. Eläintenkatselua varten rakennetuissa kojuissa pääset ammattioppaan opastuksella kurkistamaan karhujen elämään. Turvallinen elämys yksityisesti tai omassa porukassa, toteutettavissa ilman lähikontakteja muihin ihmisiin.

Ohjelman kuvaus

Näe metsän kuningas omin silmin!

Piilokojusta voit kuvata karhuja ja tutustua niiden elintapoihin, lähempää kuin koskaan aikaisemmin! Mikä tekee karhusta mystisen eläimen, metsän kuninkaan? Elämysyön aikana saat vastauksen kysymykseen.

Ohjelman tiedot

Sesonki

Syys-lokakuu

Paikka:

Lentiira, Kuhmo

Hinta sisältää

Opastus, eväät, kojun käyttö.

Tarkemmat tiedot

Noin klo 13-14: Infotilaisuus, jossa kerrotaan karhuista, turvallisuusohjeista sekä kojulla toimimisesta.

Kävellään helppokulkuista polkua kojuille. Kojuilla vietetään ilta. Kojusta löytyy sänky, mukavat nojatuolit, kuvausaukot kameralle sekä kuivakäymälä. Karhunkatselun lomassa nautimme eväitä luonnon hiljaisuudessa.

Noin klo 21-22 palaamme takaisin kojulta.

Yksityinen kojuelämys toteutetaan covid-19 huomioiden turvallisesti – ollaan tekemisissä vain oman ryhmän ihmisten kanssa ja koju ja kaikki sen varusteet siivotaan ja pestään huolellisesti jokaisen käyntikerran jälkeen.

Hyvä tietää

Huomioithan, että tupakointi ja alkoholin käyttö eivät ole sallittuja kojussa. Hiljaisuus parantaa mahdollisuuksia nähdä karhuja.

Asiakkaan tulee varata mukaan ulkoiluvarusteet ja lämmintä vaatetta. Kojussa on myös lämmitysmahdollisuus mikäli ilma on kovin kylmä. Asiakas voi tuoda kojulle oman kameran tai videokameran.

Opastuskielet: suomi, englanti, ranska

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer