Facebook pixel

Palkes Fish & Fun

Kainuu Naisten perhokalastusleiri 20-22.6.2023 Leirillä on vielä tilaa!

Hinta / henkilö
alkaen

470 €

Saatavuus

Kesä

Kainuu Naisten perhokalastusleirillä osallistujat pääsevät kalastamaan Kuhmon kalaisia koskia. Kohdekosket päätetään aiempien leirien perusteella, jotta pääsemme kalastamaan varmasti sen hetkiset parhaimmat kosket. Oletettavasti kosket ovat joko Erityiskalastuskohde Akonkoski tai Änättikoski sekä Pajakkakoski. Koko leirin ajan on Palkesin naisopas auttamassa leiriläistä, jotta hän saa parhaan mahdollisen hyödyn ja kalastustaidot lisääntyvät. Suosittelemme näitä leirejä kaikille perhokalastajille vasta-alkajista koskien konkareihin, sillä räätälöimme sisällön jokaisen kalastajan lähtötason, tavoitteiden ja taitojen mukaan! Leiri soveltuu mainiosti myös aloittelevalla henkilölle. Leirin oppaana toimii Kanerva Kilpelä, jolla on pitkä perhokalastustausta sekä kansainvälistä kokemusta perhokalastuskilpailuista.

Ohjelman kuvaus

Kaikkien leirien aiheina ovat tehokas nymfikalastus, pintaperhokalastus ja haluttaessa myös streamerkalastus. Käymme läpi myös erilaiset virtavesien perhokalastusvälineet, perukkeet, indikaattorit, turvallisen kahlaamisen koskessa, kalastustekniikat sekä erityisesti kosken lukemista. Leiriläisten toivotaan myös itse kertovan mitä haluavat leirin aikana oppia. Opas ottaa tämän huomioon leirin aikana. Leirille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä max 8 hlöä. Ilmoittautumiset ja lisää tietoa www.palkes.com sivujen kautta lomakkeella tai palkes@palkes.fi

Tällä leirillä on vielä tilaa neljälle

 

Tarkemmat tiedot

Leiri alkaa aloituspäivänä klo 16- 18 riippuen siitä, kuinka osallistujat pääsevät paikalle. Illalla katsomme jokaisen välineet kuntoon, teemme tarvittavia muutoksia, keskustelemme leiriläisten omista tavoitteista leirin ajalle ja voimme myös harjoitella heittämistä. Tarvittaessa myös perhosidontaa, jos leiriläisillä on omat sidontavälineet mukana.

Aamuisin aina aamupalan jälkeen kokoonnumme Lentiiran lomakylän pihalla, jakaudumme autoihin ja lähdemme päivän koskikohteeseen. Päivällä nautimme kenttälounaan koskella. Jatkamme kalastusta ja lähdemme takaisin majoitukseen niin, että ehdimme illalliselle ja myös saunaankin pääsee halutessaan. Ilta on jokaisen omatoimista lepäämisen aikaa. Lentiirassa on myös hyvät maastot käydä vaikkapa lenkillä tai järvellä melomassa.

Lähtöpäivän aamuna jokainen siivoaa majoitusmökkinsä siistiksi ja ottaa kaikki tavaransa mukaan. Sillä emme saavu enää majoitukseen takaisin. Leiri loppuu aina viimeisenä päivänä klo 16.00.

Hyvä tietää

Kuhmon kosket ja Lentiiran Lomakylä tarjoavat upeat puitteet näille perhokalastusleireille. Leirit sisältää opastuksen ja opetuksen lisäksi koskikohtaiset erityiskalastuskohdeluvat, majoituksen 4 hengen mökeissä, aamupalan, retkilounaan, iltaruoan sekä pienestä lisämaksusta savusaunavuoron illalla.

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer