Facebook pixel

Kahvakuulaharjoitus

Paltamon Golfin alueella Oulujärven rannassa on upeat mahdollisuudet järjestää työyhteisöllesi tai erilaisille ryhmille kahvakuulaharjoittelua. Kahvakuulaharjoittelu on koko kehoa kuormittavaa ja lihaskuntoa ylläpitävää harjoittelua, jota voi hyvin tehdä myös ulkona. Kahvakuulaharjoituksen vetää liikunnan ammattitutkinnon suorittanut sertifioitu kahvakuulaohjaaja.

Hinta / henkilö
alkaen

25 €

Saatavuus

Kesä

Ohjelman kuvaus

Aloitamme lihasten lämmittelyllä, tutustumme kahvakuulan perustekniikoihin, käymme läpi selkeän ja monipuolisen harjoituksen ja lopuksi verryttelemme lihakset tehokkaasti. Kahvakuulatreeniä on mahdollista säätää harjoittelun aikana jokaiselle osallistujalle sopivaksi.

Tarkemmat tiedot

Ajankohta ja paikka: Läpi vuoden Kainuussa, Paltamon alueella, talvella lumitilanteesta riippuen.

Hinta ja osallistujamäärä: Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä, hinta alkaen 25 €/hlö, Maksimihenkilömäärä n. 20 henkilöä, omilla kahvakuulilla maksimihenkilömäärä 50 henkilöä Minimilaskutus 125 € sis. alv.

Kesto: 1-2 tuntia

Hinta sisältää: Yllä kuvatun ohjelman yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti, kahvakuulan sekä kahvin ja kahvileivän harjoituksen päätteeksi ravintola Paltamon Sydämen aukioloaikoina. Muulloin kahvihetki luonnossa.

Asiakkaan varustus: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus. Osallistujilla on lisäksi mukana oma juomapullo.

Ruokailu: Kahvi, tee tai mehu ja kahvileipä.

Hyvä tietää

Vaativuustaso: Keskitasoinen. Edellytyksenä harjoitukseen osallistumiselle on riittävä peruskunto reilun tunnin kahvakuulaharjoitukseen ulkona.

​Toimimme niin, että jokainen osallistuja voi toimia turvallisissa olosuhteissa omien voimavarojensa mukaan.

​Soveltuu: Nuorille ja aikuisille.

​Lisämaksusta: Asiakkaiden kuljetus, majoitus, rantasauna, savusauna, kylpypalju, illallinen, aamiainen.

​Majoitus: Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa majoitusta asiakkaan toiveiden mukaan.

​Vakuutus ja turvallisuus: Osallistujalla on oma tai organisaation järjestämä vakuutus toiminnan ajaksi. Toiminnassa noudatetaan SPEKin suosituksia asiakkaan turvallisuuden takaamiseksi koko ohjelman ajan. Alkoholin käytössä on nollatoleranssi ohjelman aikana.

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Hikes'n Trails

Kahvakuulaharjoitus

Hinta / henkilö
alkaen

25 €

Saatavuus

Kesä

Tulosta

Wild Taiga summer