Facebook pixel

Palkes Fish & Fun

Kainuu Special Rapids I perhokalastusleiri 12-15.6.2023. Leirillä on vielä tilaa!

Hinta / henkilö
alkaen

738 €

Saatavuus

Kesä

Kainuu Special Radips leirillä osallistujat pääsevät kalalle mm. Akonkoskelle ja Kaarneenkoskelle, jotka molemmat ovat vaparajoitettuja erityiskalastuskohteita. Kaarneenkoskella oli leiriläisillä viime kesänä mahtavia tilanteita isojen kalojen kanssa. Koko leirin ajan on kaksi opasta auttamassa leiriläistä, jotta hän saa parhaan mahdollisen hyödyn ja kalastustaidot lisääntyvät. Suosittelemme näitä leirejä kaikille perhokalastajille vasta-alkajista koskien konkareihin, sillä räätälöimme sisällön jokaisen kalastajan lähtötason, tavoitteiden ja taitojen mukaan!

Ohjelman kuvaus

Kaikkien leirien aiheina ovat tehokas nymfikalastus, pintaperhokalastus ja haluttaessa myös streamerkalastus. Käymme läpi myös erilaiset virtavesien perhokalastusvälineet, perukkeet, indikaattorit, turvallisen kahlaamisen koskessa, kalastustekniikat sekä erityisesti kosken lukemista.Leireille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä max 8 hlöä. Ilmoittautumiset www.palkes.com sivujen kautta lomakkeella tai palkes@palkes.fi

Tällä leirillä on vielä tilaa kahdelle

Tarkemmat tiedot

Leiri alkaa aloituspäivänä klo 16- 18 riippuen siitä, kuinka osallistujat pääsevät paikalle. Illalla katsomme jokaisen välineet kuntoon, teemme tarvittavia muutoksia, keskustelemme leiriläisten omista tavoitteista leirin ajalle ja voimme myös harjoitella heittämistä. Tarvittaessa myös perhosidontaa, jos leiriläisillä on omat sidontavälineet mukana.

Aamuisin aina aamupalan jälkeen kokoonnumme Lentiiran lomakylän pihalla, jakaudumme autoihin ja lähdemme päivän koskikohteeseen. Päivällä nautimme kenttälounaan koskella. Jatkamme kalastusta ja lähdemme takaisin majoitukseen niin, että ehdimme illalliselle ja myös saunaankin pääsee halutessaan. Ilta on jokaisen omatoimista lepäämisen aikaa. Lentiirassa on myös hyvät maastot käydä vaikkapa lenkillä tai järvellä melomassa.

Lähtöpäivän aamuna jokainen siivoaa majoitusmökkinsä siistiksi ja ottaa kaikki tavaransa mukaan. Sillä emme saavu enää majoitukseen takaisin. Leiri loppuu aina viimeisenä päivänä klo 16.00.

Hyvä tietää

Kuhmon kosket ja Lentiiran Lomakylä tarjoavat upeat puitteet näille perhokalastusleireille. Leirit sisältää opastuksen ja opetuksen lisäksi koskikohtaiset erityiskalastuskohdeluvat, majoituksen 4 hengen mökeissä, aamupalan, retkilounaan, iltaruoan sekä pienestä lisämaksusta savusaunavuoron illalla.

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer