Facebook pixel

Etätyö luonnon rauhassa

Tarvitsetko maisemanvaihdosta kotikonttorilta, teetkö tutkielmaa, etsitkö residenssi työskentelytilaa, vai tarvitsetko rauhallisempaa työympäristöä kirjoittamista varten? Lähde Pohjois-Karjalan vaaramaisemiin inspiroitumaan ympäröivästä luonnosta!

Puukarin Pysäkki - Karelian Guesthouse and Restaurant

majatalo@puukarinpysakki.fi

+358 50 344 3824

www.puukarinpysakki.com

Saatavuus

Ympäri vuoden

Ohjelman kuvaus

Majatalo Puukarin Pysäkin kotoisassa ympäristössä viihdyt pitkään. Meillä voit nauttia ravitsevaa ja laadukasta ruokaa, joka tukee aivoja. Majatalon etätyöhuoneet ovat Sampo ja Liisa, joissa mm. sänky, lepotuoli, kylpyhuone ja työpiste; työpöytä ja -tuoli. Työpöydällä on käytössäsi usb-laturi ja tarpeellisia sähköpistorasioita. Kodikkaan huoneen hyvin varusteltu työpiste tarjoaa nopean nettiyhteyden, ergonomiset työtilat, sekä rauhaa keskittyä. Teemme tehostettua siivousta ja olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.

Meillä voit ottaa metsäkylpyjä sekä inspiroitua ja elää vapaammin. Majatalon läheisyydessä sijaitsee useita suosittuja patikointikohteita ruskaretkille. Mukavia polkuja löytyy majatalon metsien lisäksi mm. Tiilikkajärven ja Hiidenportin kansallispuistoista. Raikkaan ulkoiluhetken jälkeen voit rentoutua perinteisessä saunassa.

Hyvä tietää

 

Hinnat:

Kaksi vuorokautta 149€/hlö

Neljä vuorokautta 249€/hlö

Kuusi vuorokautta 419€/hlö

 

Hintaan sisältyy: majoitus, aamiainen, päivällinen, hyvin varusteltu työpiste, nopea nettiyhteys ja puulämmitteinen sauna. Etätyöntekijän käytettävissä myös täysvarusteltu keittiö, josta löytyy kahvin- ja teenkeitto mahdollisuus.

Meiltä saat huolettoman etätyöpaketin! Voit tarvittaessa siirtää varauksen myöhemmälle ajankohdalle ilman lisämaksua. Majoitussopimussuoraan yrityksille järjestyy myös mutkattomasti. Voimme laskuttaa henkilökunnan majoitukset haluamallanne jaksotuksella. Toivoessasi, voit varata kokonaisen mökin käyttöösi lisämaksua vastaan. Otathan yhteyttä niin suunnitellaan juuri Sinulle sopiva paketti.

  • Majoitus
  • Aamiainen
  • Päivällinen
  • Ilmainen wifi
  • Nopea nettiyhteys
  • Ilmainen pysäköinti
  • Savuttomat huoneet
  • Siivous 2krt viikossa
  • Iltasauna, jokaisella huoneella oma vuoro
  • Uintimahdollisuus läheisellä joella
Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Puukarin Pysäkki - Karelian Guesthouse and Restaurant

Etätyö luonnon rauhassa

Saatavuus

Ympäri vuoden

Tulosta

Wild Taiga winter