Facebook pixel

Arctica Estates

Ylellisiä Elämyksiä

Hinta / henkilö alkaen

122 €

Varattavissa online Varaa tästä
Saatavuus

Ympäri vuoden

Ylellinen Villa Cone Beach sijaitsee idyllisen Korpijärven rannalla metsien, vesien ja romanttisen puutarhan ympäröimänä. Se on perheiden ja pienten ystäväryhmien paratiisi, jossa nautitaan lomasta yksityisyydessä. Ohjelma joustaa juuri sinulle.

Ohjelman kuvaus

Yksityisyys on turvallisuutta ja luksusta. Sosiaalinen etäisyys on meillä puoli kilometriä. Optiona tarjoamme kuljetuksen kotiovelta kotiovelle, joten halutessasi olet tekemisissä vain henkilökuntamme kanssa.

Villa Cone Beach on rauhaa tai toimintaa ympäri vuoden. Talvella meillä on taatusti lunta suksien ja moottorikelkkojen alle. Husky-rekiajelut toteutuvat kumppaneidemme luona. Kesästämme ei puutu mitään, kun myös karhunkatselun löydämme helposti rajan pinnasta. Omat aktiviteettimme varaat vasta paikan päällä, useimmat juuri silloin ja niin pitkäksi aikaa kuin haluat.

Tarjoamme herkullista kotiruokaa paikallisuutta suosien ja seudulla liikkuessamme ruokailemme parhaissa ravintoloissa. Viinivalikoimamme on pieni, mutta laadukas.

Villa Cone Beach -luksus on ainutlaatuinen kokonaisuus korkealaatuisia tiloja ja väljyyttä, luonnonkaunista ympäristöä sekä superjoustavia palveluita ja aktiviteetteja. Rantaviivaa riittää käyttöösi 500 metriä ilman rajanaapureita. Kuvankaunista Korpijärveä luulet helposti yksityiseksi, sillä niin usein se liplattaa laineitaan vain sinulle. Hehtaarin laajuista Korpijärven puutarha-arboretumia sanotaan täydestä syystä paratiisiksi.

Villa Cone Beachiin saavut helposti, ellet halua että sinut haetaan. Etelä-Suomesta tullessasi olet puolimatkassa Pohjoiseen, ja jo perillä.

Ohjelman tiedot

Vierasmäärä

Villa Cone Beach majoittaa 1-8 vierasta, joista enintään 6 on aikuisia (yli 12 v). Erikseen sovittavissa on yksi esteetön lisävuode alakerrassa.

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Wild Taiga summer