Facebook pixel

Aarresaaren kierros Hossanjärvellä

Hossan kristallinkirkkaat vedet kutsuvat melojia koko perheen tutkimusmatkalle Hossanjärvelle. Retken kruunaa lettukestit nuotiolla.

Ohjelman tiedot

Kausi:

kesä-syyskuu

Paikka:

Hossan kansallispuisto, Papinpetäjä, parkkipaikka

Kesto:

4 tuntia

Henkilöt:

4-8

Hinta:

69 eur / hlö

Hintaan sisältyy:

Opastettu tarinallinen melontaretki Hossanjärvellä, kanootin ja pelastusliivien vuokra, nuotioruokailu: makkara, letut, kahvi/tee/mehu

Hinta / henkilö
alkaen

69 €

Ohjelman kuvaus

Tämän leppoisan melontaretken aikana kierrämme Hossanjärvellä mm. pienen pienen Aarresaaren ja isomman Honkisaaren. Nautimme rauhallisesta retkestä verkkaiseen tahtiin meloen ja pysähdymme välillä kuulemaan oppaan tarinoita vedenalaisesta elämästä. Saatamme nähdä myös alueen vesilintuja reitin varrella.

Kansallispuiston nimikkojärvi tarjoaa oivallisen mahdollisuuden myös kokemattomalle melojalle turvalliseen melontakokemukseen, sillä virtapaikkoja ei reittimme varrella ole. Retken alussa ja matkan varrella opas antaa tarvittavan opastuksen inkkarikanootin käyttöön ja turvallisuuteen.

Retken loppupuolella rantaudumme laavulle ja katsomme, mitä aarteita vesireitiltä on tarttunut matkaan. Oppaan aarrearkusta löytyvät ainakin ainekset herkulliseen nuotioruokailuun ja pääsemme nauttimaan makkaran paistosta ja aidoista muurinpohjaletuista kahvin, teen tai mehun kera. Jos Hossanjärven kirkkaat vedet ja hiekkarannat kutsuvat sinua pulahtamaan veteen, voit käydä uimassa lettujen paistamisen lomassa.

Wild Taiga

Hyvä tietää

Melontareitti on helppokulkuinen ja sopii myös lapsille. Aikaisempaa kokemusta melonnasta ei tarvita, mutta uimataito on välttämätön. Tarvitset säänmukaisen vaatetuksen ja vesipullon sekä halutessasi uima-asun ja pyyhkeen.

Wild Taiga

Kysy lisätietoja

Joogataival

Aarresaaren kierros Hossanjärvellä

Hinta / henkilö
alkaen

69 €

Saatavuus

Kesä

Tulosta

Wild Taiga summer