Lentiiran Lomakylä

Lentiiran Lomakylä

Lentiiran Lomakylä on puhtaan luonnon keskellä sijaitseva ulkoilijan paratiisi 45 km päässä Kuhmon keskustasta. Lentiiran Lomakylällä on pitkät perinteet matkailun alalta - majoituspalveluja perheyritys on tarjonnut jo vuodesta 1967.

Lentiiran Lomakylä on kansainvälinen lomakeskus, joka nykyaikaisuudestaan huolimatta ei ole unohtanut perinteisiä supisuomalaisia arvoja. Maalaishenkeen rakennettu, siisti ja hyvinhoidettu matkailukeskus rauhallisten metsien ja puhtaiden vesien ympäröimänä. Lentiiran Lomakylässä loma on lomaa ja tunnelma juuri sellainen kuin kiireinen nykyihminen kaipaakin: lupsakoita ihmisiä, mahdollisuus leppoisaan lokoiluun ja hiljentymiseen.
Aikaisemmin Petäjäniemen Lomakylän nimellä toiminutta, hyvään ruokaan ja perheläheisyyteen panostavaa matkailuyritystä isännöivät sinnikkäin ja määrätietoisin ottein Eija ja Toivo Heikkinen.


Mökkimajoitus:

Alueella on 10 eritasoisesti varusteltua talviasuttavaa mökkiä 2-8 hengelle, leirintäalue, saunat sekä 124-paikkainen pirttiravintola A-oikeuksin. Monipuolinen aktiviteettitarjonta,välinevuokrausta ja kotieläimiä lasten iloksi.

Hinnasto löytyy täältä: http://lentiira.com/index.php/hinnasto


Tavi, Telkkä ja Sorsa

Lämminhenkinen ja kodikas lomamökki 2-4 hengelle. Lomamökin alakerrassa tupakeittiö,
makuualkovi kahdelle hengelle sekä wc ja suihku.
Parvella vuoteet kahdelle hengelle.
Lomamökin koko: alakerta 15,5m² + parvi 7,5m².

Hinta löytyy täältä: http://lentiira.com/index.php/majoitus/loma-asunnot-23-m2


Tiira

Näppärä ja tolokku lomamökki 2-4 hengelle. Lomamökissä kaksi makuuhuonetta yhdessä kerroksessa, tupakeittiö, takka, wc ja suihku. Tiira mökissä viihtyisä lämmin terassi.
Lomamökin koko 52m².

Hinta löytyy täältä: http://lentiira.com/index.php/majoitus/loma-asunnot-52-m2


Joutsen, Hanhi, Kuovi ja Haapana

Tilava ja kotoinen lomamökki 2-5 hengelle. Lomamökin alakerrassa tupakeittiö,
takka sekä kahden hengen makuuhuone, wc ja suihku.
Parvella vuoteet kolmelle hengelle.
Lomamökin koko, alakerta 34 m² + yläkerta 17 m².

Hinta löytyy täältä: http://lentiira.com/index.php/majoitus/loma-asunnot-34-m217-m2


Lokki

Laadukas lomamökki vähän isommallekin porukalle, 2-7 hengelle. Lomamökin alakerrassa tupakeittiö, wc ja suihku. Kaksi makuuhuonetta, joissa kussakin kaksi petipaikkaa. Tilava makuuparvi kolmelle hengelle.
Lomamökin koko, alakerta 64 m² + yläkerta 22 m².

Hinta löytyy täältä: http://lentiira.com/index.php/majoitus/loma-asunnot-86-m2


Varustus:

Kauniiden rantamaisemien ja kodikkuuden lisäksi lomamökkien varustukseen kuuluu keittiö astiastoineen, kahvinkeitin, vedenkeitin, hella, jääkaappi, sähköt, vesi, wc, suihku, mikroaaltouuni ja taulutelevisio. Joissakin mökeissä on takka.

Täkit ja tyynyt vakiovarusteina.
Liinavaatteet, kylpy- ja käsipyyhkeet tarvittaessa (16 € / henkilö).

Rannassa tunnelmainen savusauna ja sähkösauna sekä samassa rakennuksessa viihtyisä takkatupa. Saunapalvelut tulee varata ennalta.


Leirintäalue:

Mukavat teltta-, vaunu- ja asuntoautopaikat ovat luonnon läheisesti rauhallisella ja kauniilla lomailupaikalla. Vesistöt ja vaellusreitistöt sijaitsevat aivan vieressä.

Leirintäpalvelumme

• WC
• Suihkut
• Keittorakennus
• Astianpesupaikka
• Juomavesipisteet
• Kota & Nuotiopaikka
• Harmaaveden tyhjennys
• Vastaanotto
• Lenkkipolkuja & Kävelypolku
• Uimaranta
• Välinevuokraus

Hinnat löydät täältä: http://lentiira.com/index.php/leirintalue


Saunapalvelut:

Savusauna lämpimänä kesäaikana joka ilta klo 18 lähtien ja tilauksesta muunakin aikana. Sähkösaunan ja savusaunan hinnat ovat samat. Ryhmähinnat tarjouksen mukaan.

Hinnat löydät täältä: http://lentiira.com/index.php/hinnasto/saunat

Lentiiran Lomakylä
Petäjäniementie 121
88930 Lentiira
044 0297 214
sales@lentiira.com
www.lentiira.com

Palvelut

Lentiiran savusauna

SELECT d.*, p.site FROM cms_document d, cms_page p WHERE d.type='Yritys' AND d.col='1' AND p.id=d.page AND p.site='40' AND d.content LIKE 'FI;%' LIMIT 1

Lentiiran savusaunassa saunominen on elämys ja sosiaalinen tapahtuma, mutta yhtä hyvin siitä voi nauttia myös yksin. Monen mielestä savusauna tarjoaa parhaan mahdollisen saunomiselämyksen, suuren kivimäärän aikaansaama pehmeä löyly ja savusaunan tuoksu kuuluvat olennaisena osana tähän elämykseen.

Hinta / hlö alk.

18,50 €

Mökkimajoitus

SELECT d.*, p.site FROM cms_document d, cms_page p WHERE d.type='Yritys' AND d.col='1' AND p.id=d.page AND p.site='40' AND d.content LIKE 'FI;%' LIMIT 1

Lentiiran lomakylässä on 10 eritasoisesti varusteltua talviasuttavaa mökkiä 2-8 hengelle, leirintäalue, saunat sekä 124-paikkainen pirttiravintola A-oikeuksin. Monipuolinen aktiviteettitarjonta,välinevuokrausta ja kotieläimiä lasten iloksi.

Leirintäalue

SELECT d.*, p.site FROM cms_document d, cms_page p WHERE d.type='Yritys' AND d.col='1' AND p.id=d.page AND p.site='40' AND d.content LIKE 'FI;%' LIMIT 1

Viihdytkö luonnossa? Silloin tämä on paras vaihtoehto juuri sinulle! Kalavedet sijatsevat aivan lähellämme ja vain 5km päässä on mahdollisuus koskikalastukseen.