Yhdistelmätuotteet

Yhden eläimen tarkkailuun keskittyvien pakettien lisäksi tarjolla on ohjelmakokonaisuuksia, jotka sisältävät monien eri replica uhren eläinten katselua ja kuvausta. Eläintenkatselun- ja kuvauksen vilkkain sesonki on kesäaikaan, mutta retkiä järjestetään ympäri vuoden. Vuodenkierron mukana muuttuva maisema antaa mahdollisuuden erilaisiin otoksiin vuodenajasta riippuen. Yötön yö, ruska-aika, ensilumi sekä lukemattomat muut kuvaustaustat vaihtuvat luonnon omassa kuvastudiossa tahdilla, jonka luonto itse määrää!

Palvelut

Karhu/lintubongaus

Hossan Karhut

Tule ja koe yö karhujen parissa suomen kesässä. Mahdollista nähdä myös ahmoja ja kotkia. Lisäksi tutustumme suomalaiseen luontoon ja linnustoon. Mahdollisesti näemme kalasääksenkin.

Hinta / hlö alk.

445 €

Elämysyö karhujen/ ahmojen keskellä

Taiga Spirit, nature and wildlife experiences

Tule tutustumaan Suomen kansalliseläimeen sen omassa elinympäristössä. Eläintenkatselua varten rakennetuissa kojuissa pääset ammattioppaan opastuksella kurkistamaan karhujen ja ahmojen elämään.

Hinta / hlö alk.

130 €

Suurpedot

Wildlife Safaris Finland

Kaikki tai ei mitään. Mahdollisuus nähdä Suomen komeat suurpedot Ahma, Susi, Karhu samasta piilokojusta. Myös petolinnut, kuten Maa- ja Merikotka, haarahaukka, Kanahaukka mahdollisia vierailijoita.

Hinta / hlö alk.

150 €