Yhdistelmätuotteet

Yhden eläimen tarkkailuun keskittyvien pakettien lisäksi tarjolla on ohjelmakokonaisuuksia, jotka sisältävät monien eri eläinten katselua ja kuvausta. Eläintenkatselun- ja kuvauksen vilkkain sesonki on kesäaikaan, mutta retkiä järjestetään ympäri vuoden. Vuodenkierron mukana muuttuva maisema antaa mahdollisuuden erilaisiin otoksiin vuodenajasta riippuen. Yötön yö, ruska-aika, ensilumi sekä lukemattomat muut kuvaustaustat vaihtuvat luonnon omassa kuvastudiossa tahdilla, jonka luonto itse määrää!

Palvelut

Suurpedot

Wildlife Safaris Finland

Kaikki tai ei mitään. Mahdollisuus nähdä Suomen komeat suurpedot Ahma, Susi, Karhu samasta piilokojusta. Myös petolinnut, kuten Maa- ja Merikotka, haarahaukka, Kanahaukka mahdollisia vierailijoita.

Hinta / hlö alk.

150 €

Elämysyö karhujen/ ahmojen keskellä

Taiga Spirit, nature and wildlife experiences

Tule tutustumaan Suomen kansalliseläimeen sen omassa elinympäristössä. Eläintenkatselua varten rakennetuissa kojuissa pääset ammattioppaan opastuksella kurkistamaan karhujen ja ahmojen elämään.

Hinta / hlö alk.

130 €

Karhu/lintubongaus

Hossan Karhut

Tule ja koe yö karhujen parissa suomen kesässä. Mahdollista nähdä myös ahmoja ja kotkia. Lisäksi tutustumme suomalaiseen luontoon ja linnustoon. Mahdollisesti näemme kalasääksenkin.

Hinta / hlö alk.

445 €

Karhunkatseluviikonloppu

Vuokatti Safaris

Vuokatista löytyy aktiviteetteja ja viihdettä kaikille. Me voimme taata unohtumattomia kokemuksia keskellä puhtainta luontoa.

Hinta / hlö alk.

272 €