Talven husky-ohjelmat

Hyppää huskyvaljakon kyytiin ja anna koirien johdattaa sinut unohtumattomalle ajelulle läpi lumisten metsien. Ohjelmia on tarjolla erimittaisia, parin tunnin ajeluista päiväsafareihin ja aina viikon mittaisiin vaelluksiin saakka. Kuhmossa pääset myös kokeilemaan maastohiihtoa koirien kanssa.

Huskyohjelmissa ryhmäkoot ovat aina pienehköt, mutta halutessasi voit varata privaattisafarin, jopa vain kahdelle hengelle. Lyhyet safarit soveltuvat pääsääntöisesti lapsille, mutta perheille on myös omia räätälöityjä ohjelmia.

Palvelut

Nupun ja Nallon Rinki

Vuokatti Safaris

Tervetuloa ajamaan koiravaljakolla Nupun ja Nallon ringille – vaikka koko perheen voimin! Reen eteen valjastetaan kuusi innokasta huskya, jotka näyttävät, miten lumella juoksemisesta todella riemuitaan.

Hinta / hlö alk.

39 €

HuskySeikkailu

Vuokatti Safaris

Vuokatin upeat vaaramaisemat näyttäytyvät seikkailijoille, jotka nousevat reen jalaksille ja johdattavat valjakon kohti vaaramaisemia. Seikkailijat matkaavat kahden hengen reessä, jossa kyytiläinen istuu lämpimästi porontaljojen peittelemänä.

Hinta / hlö alk.

99 €

Alfonsin karkumatka

Vuokatti Safaris

Koe valjakkoajon riemu metsäreitillä, joka on nimetty vanhan Alfonsin karkumatkan mukaan! Kuudesta innokkaasta huskysta koostuva valjakko kiidättää sinut talvisten peltojen ja metsätaipaleiden läpi. Aikuiset saavat ajaa rekeä itse lasten istuessa lämpimästi kyydissä porontaljojen peittelemänä.

Hinta / hlö alk.

59 €

HuskySafari 35km

Vuokatti Safaris

Vietä täydellinen talvipäivä koiravaljakon matkassa, jossa Vuokatin huikeat maisemat vaihtuvat kuin kuvasarjana!

Hinta / hlö alk.

215 €

Revontuliseikkailu

Vuokatti Safaris

Revontuliseikkailulla ajamme 20 km matkan koiravaljakoilla pitkin metsiä, peltoja ja järven jäätä. Tehokkaat otsalamput valaisevat reittimme, kun kuljemme kohti tunnelmallista taukopaikkaamme illan pimentyessä. Ihaile Vuokatin vaarojen yöllistä siluettia koirien viedessä sinua eteenpäin. Jos onni suosii, pääsemme näkemään vaarat myös revontulien loisteessa!

Hinta / hlö alk.

109 €

Viikkosafari

Vuokatti Safaris

Tervetuloa mukaan ikimuistoiselle talviseikkailulle! Viikon mittaisen huskysafarimme aikana pääset näkemään ja kokemaan Suomen erämaaluonnon kauneimmillaan, laadusta tinkimättä.

Hinta / hlö alk.

2095 €

Huskyhupailu Kuhmossa

Routa Travel

Talvipäivä karvakuonojen seurassa koko perheelle! Omat, turvalliset reitit huskytilan ympäristössä, vain puoli tuntia Kuhmon keskustasta. Räätälöity ohjelma jokaiselle ryhmälle!

Hinta / hlö alk.

75 €

Romanttinen huskyloma kahdelle

Routa Travel

Rekikoiraretki romanttisesti ja mukavasti vain teille kahdelle. Yöpyminen ennen ja jälkeen ylellisesti Hotelli Kalevalassa.

Hinta / hlö alk.

944 €

Kolmen päivän Huskyseikkailu

Vuokatti Safaris

Kutsumme teidät mukaan unohtumattomalle kolmen päivän mittaiselle huskysafarille. Retken aikana pääset tutustumaan Vuokatti Safariksen iloisiin rekikoirapersooniin, jotka toivottavat teidät lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan heidän kotiinsa Vuokatin sydämeen.

Hinta / hlö alk.

925 €

Huskyretki

Hotelli Kalevala

Huskysafari Hotellilta Lammasjärvelle ja Kuhmon metsiin.

Hinta / hlö alk.

155 €