Muuttuva maisema -luontokuvaustyöpaja

Ikivalkea

Kainuun saloilla valo, värit ja elementit vaihtelevat joka päivä! Tätä alati muuttuvaa maisemaa seuraamme kameran kanssa luovaa ilmaisua harjoitellen.

Muuttuva maisema -luontokuvaustyöpaja

Talven valkea on kalpea, pastilli ja harmaa. Syksyn värikarusellissa heikointa huimaa. Ja se taivas, kuinka se pilvien leikissä muuttaakaan muotoaan ja värjää horisontin aina uudeksi!

Muuttuva maisema -työpajassa suuntaamme paikallisiin luontokohteisiin aistimaan ja kuvaamaan luontoa. Työpajassa saat kuvausteknisiä sekä sommitteluun ja rajaukseen liittyviä vinkkejä. Tarvittaessa kertaamme myös kamerankäytön perusteita.

Koska ihanteellisen valon hetki vaihtelee kuukaudesta riippuen sovitaan kellonaika tapauskohtaisesti. Myös työpajan teema suunnitellaan yhdessä tarkemmin vuodenajasta ja osallistujien intresseistä riippuen:

- Pakkaspäivän kalpea valo
- Juoksevan veden kuvaus
- Kuinka maalata kameralla?
- Pilvisen päivän kuvausvinkit
.. ja niin edelleen!

Kun katsot tarkemmin, näet paremmin!

Ohjelman tiedot

Kesto:
2-3h
Henkilöt:
2-6
Paikka:
Kuhmo/Lentiira
Kausi:
Elo-toukokuu
Hinta:
68e
Hintaan sisältyy:
Alustus + kuvausretki + palaute
Ota mukaan:
Kamera, jalusta ja säänmukainen varustus
Kenelle?:
Uteliaille valokuvaajille

Hyvä tietää

Suunnittelemme työpajan sijainnin osallistujien toiveiden mukaan. Se voi olla asiakkaan majoituskohteen lähiympäristössä taikka muussa sopivassa luontokohteessa alueella. Kuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta se voidaan järjestää yhteistyössä.

Tarvitset oman järjestelmäkameran, jalustan sekä kamerankäytön perustaidot. Koska kuvaamme ulkona on erittäin tärkeää pukeutua asianmukaisin varustein. Mukaan mahtuu myös utelias asenne ja iloinen mieli!

Saatavilla myös Maisema minussa -potrettityöpaja, jossa tavoitteemme on itseymmärryksen lisääminen ja luontoyhteyden vahvistaminen valokuvauksen keinoin.

Ikivalkea
Käntinsalmentie 85, 88930 Lentiira, puh. 0400 677 667, sanna@ikivalkea.fi, www.ikivalkea.fi
68 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa