Moottorikelkkailu

Tuotteet

Kylpylähotelli Kiannon Kuohut

Keskellä Suomussalmen keskustaa sijaitseva Kylpylähotelli Kiannon Kuohut tarjoaa ainutlaatuisen kokonaisuuden erilaisia palveluita saman katon alla: 73 hotellihuonetta, 450-paikkainen ravintola, erilaisia kokoustiloja, virkistyskylpylä, 190-paikkainen teatteritalo sekä hoito-osasto. Hotelli tarjoaa myös erilaisia ohjelmapalveluita kalastusretkistä moottorikelkkasafariin. Vuokraamme myös erilaisia harrastusvälineitä, kuten luistimia tai pilkkivälineitä.

Kylpylähotelli Kiannon Kuohut
Jalonkatu 1
89600 SUOMUSSALMI
08 710 770
hotelli@kiannonkuohut.fi
www.kiannonkuohut.fi

Palvelut

On The Road 700 -safari

Kylpylähotelli Kiannon Kuohut

Kun kelkalla ajaminen on tavoitteesi, matkan tekeminen ja perille saapuminen mukavuuksineen päämääräsi, on tämä paketti juuri sinulle sopiva. Ajokelit ovat hyvät tammikuusta pääsiäiseen. Tarkista lumitilanne hotellimme vastannotosta puh. 08 710 770.

Hinta / hlö alk.

122 €

Ihan ite -safari

Kylpylähotelli Kiannon Kuohut

Tämä paketti sopii kelkkailijoille, joilla on mahdollisuus ja aikaa tutustua kauniiseen ja vaihtelevaan kainuulaiseen luontoon ja ympäristöön. Omatoiminen luonnossa liikkuminen omalla kelkalla ja valmiit eväät/sovittu ruokailu sekä valmiiksi suunniteltu ajomatka helpottavat tutustumistasi erilaisiin talvisiin luontokohteisiin.

Hinta / hlö alk.

202 €