Kesytön luontomme

Ikivalkea

VALOKUVAUSRETKI Kainuun saloilla valo, värit ja elementit vaihtelevat joka päivä! Tätä alati muuttuvaa maisemaa seuraamme kameran kanssa luovaa ilmaisua harjoitellen.

Kesytön luontomme

Talven valkea on kalpea, pastilli ja harmaa. Syksyn värikarusellissa heikointa huimaa. Ja se taivas, kuinka se pilvien leikissä muuttaakaan muotoaan ja värjää horisontin aina uudeksi!

Luontokuvausretkellä suuntaamme lähiluontokohteisiin* aistimaan ja kuvaamaan luontoa. Työpajassa saat kuvausteknisiä sekä sommitteluun ja rajaukseen liittyviä vinkkejä. Tarvittaessa kertaamme myös kamerankäytön perusteita.

Koska ihanteellisen valon hetki vaihtelee kuukaudesta riippuen sovitaan kellonaika tapauskohtaisesti. Myös työpajan teema suunnitellaan yhdessä tarkemmin vuodenajasta ja osallistujien intresseistä riippuen:

- Pakkaspäivän kalpea valo
- Juoksevan veden kuvaus
- Kuinka maalata kameralla?
- Pilvisen päivän kuvausvinkit
.. ja niin edelleen!

Kun katsot tarkemmin, näet paremmin!

Ohjelman tiedot

Kesto:
2-3h
Henkilöt:
2-6
Paikka:
Kuhmo/Lentiira
Kausi:
Elo-toukokuu
Hinta:
80e
Hintaan sisältyy:
Alustus + kuvausretki + palaute
Ota mukaan:
Kamera, jalusta ja säänmukainen varustus
Kenelle?:
Uteliaille, luonnonystäville

Hyvä tietää

* Suunnittelemme retken sijainnin osallistujien toiveiden ja sääolosuhteiden mukaan. Lähiluonto on oletuskohteemme, mutta halutessasi voimme järjestää kuvausretken myös vaikkapa Elimyssaloon, Iso-Paloselle tai Hiidenportin kansallispuistoon. Siinä tapauksessa meidän tarvitsee järjestää kuljetus ja enemmän aikaa retkelle.

Kuljetukset, suksi- tai lumikenkävuokrat eivät sisälly hintaan, mutta Ikivalkea järjestää ne tarvittaessa yhteistyössä paikallisten kumppaneiden kanssa.

Tarvitset oman järjestelmäkameran, jalustan sekä kamerankäytön perustaidot. Koska kuvaamme ulkona on erittäin tärkeää pukeutua asianmukaisin varustein. Mukaan mahtuu myös utelias asenne ja iloinen mieli!

Ikivalkea
Käntinsalmentie 85, 88930 Lentiira, puh. 0400 677 667, sanna@ikivalkea.fi, www.ikivalkea.fi
80 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa