Tämä paketti sopii kelkkailijoille, joilla on mahdollisuus ja aikaa tutustua kauniiseen ja vaihtelevaan kainuulaiseen luontoon ja ympäristöön. Omatoiminen luonnossa liikkuminen omalla kelkalla ja valmiit eväät/sovittu ruokailu sekä valmiiksi suunniteltu ajomatka helpottavat tutustumistasi erilaisiin talvisiin luontokohteisiin.

Ihan ite -safari

Järjestämme retkesi käytännön asiat valmiiksi.
Leppoisan rauhallisella aikataululla ehdit nauttia täysin siemauksin suomussalmelaista puhdasta ja koskematonta luontoa.

Virkistyskylpylän ja Kylpylähotellin kiireetön ja rauhallinen ympäristö tarjoaa lepohetkiisi levollisen ilmapiirin.

Lumi- ja jäätilanne tammikuusta pääsiäiseen hyvä. Tarkista tilanne hotellimme vastaanotosta: puh 08 710 770.Ohjelman tiedot

Kausi:
Talvi
Paikka:
Kylpylähotelli Kiannon Kuohut
Kesto:
Henkilöt:
1-
Hinta:
 
226€/hlö/3vrk/2hh jaetussa huoneessa
 
310€/hlö/3vrk/1hh huoneessa
Hintaan sisältyy:
Majoitus, aamiaiset, päivälliset, eväät, virkistyskylpylän käyttö, varusteiden kuivatustilan käyttö(yhteiskäyttö muiden vieraiden kanssa).

Tarkemmat tiedot

Saapumispäivä
- majoittuminen klo 16.00 jälkeen
- Kiannonkuohujen virkistyskylpylä
- päivällinen

1. päivä
- aamiainen
- ajo Arolan maatilamatkailutilalle (n. 86 km suuntaansa), jossa ruokailu (paikalliset herkut: kotileipä, lämmin keittoruoka, sekä kahvia ja kahvikakkua), mukaan Kylpylähotellilta lämmin ED-enrgiajuoma
TAI
- ajo Paljakkaan (n. 70 km suuntaansa), mukaan retkieväät Kylpylähotellilta (lämmin ED-enegiajuoma, kahvi pullossa, leipä, nuotiomakkara ja pulla)
- ajo Kylpylähotellille takaisin
- Kiannonkuohujen virkistyskylpylä
- päivällinen

2. päivä
- aamiainen
- ajo vartiuksen raja-asemalle (n. 60 km suuntaansa), mukaan retkieväät Kylpylähotellilta (lämmin ED-energiajuoma, kahvi pullossa, leipä, nuotiomakkata ja pulla)
- ajo Kylpylähotellille takaisin
- Kiannonkuohujen virkistyskylpylä
- päivällinen

Lähtöpäivä
- aamiainen
- kotiin lähtö klo 12.00 mennessä


Hyvä tietää

Safarin ajomatka n. 300 km.

Pakettia varattaessa asiakas ilmoittaa 1. päivän ohjelmavaihtoehdosta toivomansa vaihtoehdon.

Lisähinnasta 50 € lämmitämme tilaussaunamme klo 18.00 jälkeen.

Yksi lisävuorokausi "Ihan Ite"- Safaripakettiin superhinnalla 70€/vrk/hlö. Hintaan sis. aamiainen ja virkistyskylpylän käyttö. Varaus tehtävä pakettia tilattaessa, muulloin sovittava erikseen Kylpylähotellin kanssa mahdollisuus jatkaa majoitusta.

Kun ryhmänne koko on vähintään 10 henkeä, voimme sopia ryhmällenne vierailun Raatteenporttiin (www.raatteenportti.fi) myös sen kiinnioloaikoina. Toisen päivän ajomatka kulkee läheltä Raatteentietä.

Paketin varaajalla oltava oma kelkka, varusteet (asusteet, termuspullot (2) ja ruokatermos), vakuutukset, polttoaineet sekä kartta/navigaattori.

À la carte ravintola avoinna ma-la 18.00-21.30

Kylpylähotelli Kiannon Kuohut
Jalonkatu 1, 89600 SUOMUSSALMI, 08 710 770, hotelli@kiannonkuohut.fi, www.kiannonkuohut.fi
202 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa