Hiihto

Tutustu maastohiihdon maailmaan hoidetuilla latupohjilla omatoimisesti hiihdellen tai osallistu opastetulle hiihtovaellukselle läpi Kainuun asumattomien korpimaisemien.

Hiihtovaellusviikkoja on tarjolla eritasoisille hiihtäjille ja takuulähdöt soveltuvat erinomaisesti myös yksin matkustaville. Sotahistoriasta kiinnostuneille tarjolla on talvisotateemainen metsäsuksivaellus Raatteen tien historiallisissa maisemissa.

Sekä Kuhmossa että Suomussalmella ja Hossassa on useita kymmeniä kilometrejä hoidettuja latuja.

Palvelut

Itärajan hiihtovaellus

Upitrek

Hiihtovaellus ´klassikkomme´ - opastettu ja huollettu retki halki Kainuun korpimaisemien Venäjän rajan pinnassa. Päivittäinen hiihtomatka n. 20 km.

Hinta / hlö alk.

990 €

Kalevala Hiihto

Upitrek

Hiihtovaellus Elias Lönnrotin jalanjäljillä Kalevalan syntymailla. Päivittäinen hiihtomatka n. 40 km. Kansainväliset takuulähdöt maaliskuussa.

Hinta / hlö alk.

1165 €

Martinselkosen hiihto

Arolan maatila- ja erälomat

Hiihtoretki halki lumisen ihmemaan.

Majatalosta majataloon -hiihtovaellus

Äksyt Ämmät

Hieno hiihtovaellus halki piirakkamaan perinteisen hiihdon ja hyvän ruoan ystäville! Tervetuloa hiihtämään puhtaille hangille, nauttimaan kevätauringosta ja majatalojen leppoisasta tunnelmasta.

Hinta / hlö alk.

620 €

Hallan Hiihto

Kylpylä Kiannon Kuohut

Perinteinen Hallan Hiihto hiihdetään pääsiäislauantaina Hyrynsalmen Ukkohallasta Kiannon Kuohuihin Suomussalmelle. Matkat 61 km, 52 km ja 31 km.

Hinta / hlö alk.

35 €