Lottakanttiini

Raatteen Portti

Lottakanttiinissa Raatteen Portissa voi matkailija levähtää ja nauttia tuoreen kahvin ja paikan päällä leivottujen makeitten ja suolaisten leivonnaisten mausta. Kanttiini on sisustettu vanhan ajan tyyliin, siellä voi jättää Raatteentien sotaisen historian taakseen ja rentoutua pitsilamppujen alla.

Lottakanttiini

Lottakanttiini on kuuluisa makoisista munkeistaan ja tuoreesta kahvista. Leivomme suurimman osan tuotteista itse paikan päällä, niin makeat kuin suolaisetkin herkut. Päivittäistä lounasta tarjoamme vilkkaimpaan kesäaikaan ja ryhmille tilauksesta ympäri vuoden. Tuotteemme valmistetaan mahdollisuuksien mukaan paikallisista raaka-aineista ja kainuulaisia ruokaperinteitä kunnioittaen. Leivonnaisia voi ostaa myös mukaan.

Lottakanttiini sijaitsee aivan Talvisota-näyttelyn vieressä, saman katon alla. Ystävällinen henkilökuntamme kertoo myös mielellään läheisistä käyntikohteista Raatteen tien ympäristössä ja Suomussalmella.

Ohjelman tiedot

Hyvä tietää

Leivomme myös maidottomia ja gluteenittomia tuotteita sekä valmistamme gluteenittomia ja kasvisruokia tilauksesta. Ruokailuryhmän minimikoko lounasajan ulkopuolella 10 hlöä.
Esteetön kulku.

Raatteen Portti
Raatteen Portti, Raatteentie 2, 89800 Suomussalmi kk, 0400 892 192, info@raatteenportti.fi, www.raatteenportti.fi
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa