Camping Hossan Lumo

Camping Hossan Lumo

Leirintäpalveluiden lisäksi tarjoamme tasokasta mökkimajoitusta ympäri vuoden. Kesäisin mukavuutta lisää kahvila ja minimarket. Meiltä voit myös vuokrata mm. fatbiken, kajakin, kanootin ja SUP-laudan! Voit käydä tutustumassa alueeseemme netissä osoitteessa www.hossanlumo.fi

Camping Hossan Lumo

Leirintäalueelta löytyy 28 sähköliitäntäpaikkaa rauhallisella paikalla, kuivalla kangasmaastolla kirkasvetisen Hossanlahden rannalla.

Alueella on myös 11 mökkiä, jotka yhtä lukuunottamatta sijaitsevat rannan välittömässä läheisyydessä. Mökeistä viisi on ympärivuotisessa käytössä.

Pääsiäisestä alkaen matkailijoita palvelee minimarket ja kahvila. Kesäisin meiltä voi vuokrata mm. fatbikeja, kajakkeja, kanootteja, SUP-lautoja ja soutuveneitä.

Huoltorakennuksesta löydätte suihkut ja WC:t, ruoanlaitto- ja ruokailutilat sekä pyykinpesutilat. Rantasaunan lämmitämme tilauksesta.

Ohjelman tiedot

Kausi:
Leirintäpalvelut 1.6. - 31.10.
 
Mökkimajoitusta ympäri vuoden
Paikka:
Hossa, Suomussalmi
Kesto:
Henkilöt:
Hinta:
Matkailuauto-/telttapaikka alk. 13€, mökkimajoitus alk. 35€
Yksittäinen hinta:
Hintaan sisältyy:

Tarkemmat tiedot

Camping Hossan Lumo on tasokas leirintäalue, jossa on lisäksi tarjolla ympärivuotista mökkimajoitusta. Alue sijaitsee kirkasvetisen Hossanlahden rannalla, ja täältä on lyhyt matka Hossan kansallispuistoon. Hossassa on erinomaiset retkeilyreitit ja melontamahdollisuudet. Meiltä voikin vuokrata fatbikeja, kajakkeja, kanootteja, SUP-lautoja ja soutuveneitä, joiden avulla on hyvä tutustua puhtaisiin vesistöihimme ja kauniisiin harjumaisemiin.

Pääsiäisestä lokakuun loppuun matkailijoita palvelee kahvila ja minimarket. Kahvilassa on käytössä maksuton langaton internetyhteys.

Camping Hossan Lumosta lähtee talviaikaan kunnossapidetty perinteisen hiihtotavan latu, joka yhtyy Hossan n. 40km pitkään latuverkostoon.

Camping Hossan Lumo
89920 Ruhtinansalmi
13 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa