Museot

Kuhmon Talvisotamuseon ja Raatteen Portin monipuolisissa näyttelyissä koet talvisodan tapahtumat omin silmin. Tuupalan talomuseossa pääset kurkistamaan elämään 1800-luvun loppupuolella. Museot ovat avoinna ryhmille myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.

Tuotteet

Raatteen Portti

Raate Travels Oy

Suomussalmelaisten elämään hyvin vahvasti vaikuttaneen talvisodan ja Suomen sotahistorian yhden merkittävimmän taistelun kulkuun voi tutustua Raatteen Portissa "Talvisota Suomussalmella" -näyttelyssä, jossa on esillä muun muassa alkuperäistä esineistöä ja kuvia talvisodan ajoilta. Erikoisuutena Suomussalmen taisteluissa mukana ollut panssarivaunu ja 14 min. kestävä dokumenttifilmi, joka vie kävijän keskelle korpisotaa sekä Talvisodan monumentti, jota ympäröi 17 000 kiveä. Raatteen Portin yhteydessä toimii myös kahvila-ravintola Lottakanttiini. Ryhmille tilauksesta avoinna ympäri vuoden.

Raate Travels Oy
Raatteen Portti
Raatteentie 2
89800 Suomussalmi kk
0400 892 192
info@raatteenportti.fi
www.raatteenportti.fi

Palvelut

Talvisotanäyttely ryhmille

Raatteen Portti

Suomussalmi ja Raatteentie. Puna-armeijan aikomus katkaista Suomi kahtia pysäytettiin täällä. Raatteen Portin talvisotanäyttelyssä esillä sotamateriaalia, aseita, kuvia sekä 14 min. dokumenttifilmi. Tule ja koe elämyksellinen matkailukohde!

Hinta / hlö alk.

4 €