Retki Päätalon kotimaisemiin ja Hossan kansallispuistoon

Saijan Lomakartano

Tervetuloa tutustumaan kirjailija Kalle Päätalon lapsuudenaikaisiin maisemiin sekä Hossan Suomi100-juhlavuoden kansallispuistoon! (3 pv)

Retki Päätalon kotimaisemiin ja Hossan kansallispuistoon

1. päivä: Tutustuminen Taivalkoskeen ja Kalle Päätalon tuotannosta tuttuihin paikkoihin. Saavuttuanne Taivalkosken kirkonkylälle aloitamme tutustumalla Suomen vanhimman toiminnassa olevan kaupan, Jalavan kauppakartanon, tarjontaan. Lounas Jalavassa, jonka jälkeen Taivalkosken ja Jokijärven tienvarren opastus. Saapuminen Saijaan ja majoittuminen kodikkaisiin saunallisiin huoneistoihin. Hieman levättyänne tarjoamme Teille maukkaan päivällisen ja kerromme Saijan historiasta ja nykypäivästä. Päivän päätteeksi nautitte iltakahvit tai -teen Saijan pirtissä.

2. päivä: Retki Hossan kansallispuistoon. Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Hossaa, jossa teemme veneretken Julma-Ölkyn kanjonijärvellä. Sen jälkeen voitte tehdä pienen katselukierroksen ympäristöön. Siirtyminen Hossan luontokeskukseen, jossa kansallispuiston esittelyä ja lounas sekä mahdollisuus pieneen luontoretkeen. Paluu Hossasta Saijaan. Välillä pysähdys Sorosen kyläkaupalla (ei sunnuntaina). Päivällinen Saijassa ja mahdollisuus savusaunassa käyntiin. Päätämme päivän jälleen yhteiseen iltakahvi- tai iltateehetkeen.

3. päivä: Aamiaisen jälkeen vierailu Kallioniemessä, Kalle Päätalon museossa, joka on kirjailijan lapsuudenaikainen koti. Vierailun jälkeen hyvästien jättö ja kotimatka alkaa.

Ohjelman tiedot

Kausi:
vuosi 2018
Paikka:
Jokijärvi, Taivalkoski
Kesto:
3 päivää, 2 yötä
Henkilöt:
väh. 20
Hinta:
alk. 225,30 Eur/hlö
Yksittäinen hinta:
Hintaan sisältyy:
majoitus täysihoidolla, liinavaatteet ja pyyhkeet, huonekohtaisen saunan käyttö, kodan käyttö, mainitut ohjelmat, oppaan palvelut ja kävelysauvojen käyttö

Hyvä tietää

Ryhmän koko vähintään 20 henkilöä. Matkanjohtaja ja linja-autonkuljettaja veloituksetta. Matkat tehdään ryhmän linja-autolla.

Hintalisätiedot:
Hinta 225,30 €/hlö, majoitus 4 hlöä/huoneisto
Hinta 233,50 €/hlö, majoitus 3 hlöä/huoneisto
Hinta 249,80 €/hlö, majoitus 2 hlöä/huoneisto
Hinta 338,80 €/hlö, majoitus 1 hlö/huoneisto

Saijan Lomakartano
Saijantie 8, 93400 Taivalkoski, +358 (0)8 847 511, info@saija.fi, www.saija.fi, Majoitus-, ruokailu- ja ohjelmapalveluja tilauksesta ympäri vuoden.
225,30 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa