Makumatka Koillismaalle

Saijan Lomakartano

Tervetuloa koillismaalaisten makujen äärelle! Majoitut Jokijärven rannalla kodikkaassa saunallisessa huoneistossa ja nautit kahden huippukokin valmistaman lähi- ja villiruokaillallisen, joka järjestetään Päätaloviikon kunniaksi 7.7. ja 8.7.2017.

Makumatka Koillismaalle

Järjestämme vuosittaisen lähi- ja villiruokaviikon jo neljättä kertaa yhtäaikaa kirjailija-professori Kalle Päätalon juhlaviikon kanssa heinäkuun ensimmäisellä viikolla.

Viikon päätapahtumiin Saijassa kuuluu lähiruokaillallinen 7. ja 8.7. Sen suunnittelusta ja valmistamisesta vastaa kaksi vierailevaa kokkia. Keittiömestari-keraamikko Jarmo Pitkänen edustaa lähiruokaviikon jatkuvuutta. Jarmo on ollut joka vuosi järjestämässä tapahtumaamme. Toinen vieraileva kokkimme, Antti Ahokas Ravintola Juuresta Helsingistä, on maamme parhaimmistoon lukeutuva, lähi- ja villiruokaa arvostava kokki. Ravintola Juuri on perustettu 2000-luvun alkupuolella takomaan rumpua kotimaisten raaka-aineiden ja makujen puolesta. Asetettu tehtävä on onnistunut, koska tänä päivänä Ravintola Juuri on yksi Helsingin arvostetuimpia ravintoloita. Antti tuo tapahtumaamme uusia tuulia.

Ohjelman tiedot

Kausi:
7.7. ja 8.7.2017
Paikka:
Saijan lomakartano, Jokijärvi, Taivalkoski
Kesto:
1 yö
Henkilöt:
Hinta:
99 €/hlö
Yksittäinen hinta:
Hintaan sisältyy:
1 yön majoittuminen 2-hengen saunallisessa huoneistossa, lähiruokaillallinen ja aamiainen

Tarkemmat tiedot

Illallismenu

Keittiön tervehdys
***
Hiilikellarin kalaa, rahkajuustoa ja
marinoitua porkkanaa
***
Hienoa korvasienikeittoa, muikunmätiä ja paahdettua luuydintä
***
Hitaasti kypsennettyä mehtäsonnin niskaa ja mehtäsonnimakkaraa, savukylkipuuroa,
tillivoita ja maustekurkkua
***
Mantelikakkua, mäntykinuskia, hillahyytelöä ja paahdettua valkosuklaata
***

Saatavilla tilauksesta,
varaukset viimeistään 3.7.2017,
puh. 08 847 511, info@saija.fi

Tervetuloa majoittumaan lähiruokaillallisten aikaan 7. tai 8.7. ja nauttimaan kahden huippukokin taidoista tehdä koillismaalaisista raaka-aineista nautittavaa ruokaa, jonka uskomme jättävän Sinulle ikimuistoisen jäljen makumuistiisi.

Saijan Lomakartano
Saijantie 8, 93400 Taivalkoski, +358 (0)8 847 511, info@saija.fi, www.saija.fi, Majoitus-, ruokailu- ja ohjelmapalveluja tilauksesta ympäri vuoden.
99 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa