Makumatka Koillismaalle

Saijan Lomakartano

Tervetuloa koillismaalaisten makujen äärelle! Majoitut Jokijärven rannalla kodikkaassa saunallisessa huoneistossa ja nautit huippukokkien valmistaman lähi- ja villiruokaillallisen.

Makumatka Koillismaalle

Saijan keittiössä on ruoan valmistuksessa aina ollut sydäntä lähellä puhtaiden, paikallisten raaka-aineiden käyttäminen. Tämä ajatus on ollut osa keittiötoimintaamme jo yli 20 vuoden ajan. Lähiruoan käyttö antaa lisää mahdollisuuksia keittiöllemme syventää herkullisen ja maistuvan ruoan valmistamista. Luonto Saijan ympärillä on täynnä keräämistä odottavia marjoja, sieniä ja yrttejä. Puhtaiden vesien kalat ja muu luonnon vilja tuovat oman lisänsä villiruokaamme.

Järjestämme vuosittain lähi- ja villiruokaviikon, vuonna 2018 jo viidettä kertaa. Tapahtuma järjestetään yhtäaikaa kirjailija-professori Kalle Päätalon juhlaviikon kanssa heinäkuun ensimmäisellä viikolla, 2.-8.7.2018. Viikon päätapahtumiin Saijassa kuuluu lähiruokaillallinen pe ja la. Sen suunnittelusta ja valmistamisesta vastaa kaksi vierailevaa kokkia.

Ohjelman tiedot

Kausi:
6.7. ja 7.7.2018
Paikka:
Saijan lomakartano, Jokijärvi, Taivalkoski
Kesto:
1 yö
Henkilöt:
Hinta:
Yksittäinen hinta:
Hintaan sisältyy:
1 yön majoittuminen 2-hengen saunallisessa huoneistossa, lähiruokaillallinen ja aamiainen

Tarkemmat tiedot

Illallismenu julkaistaan tässä lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

***

Saatavilla tilauksesta,
varaukset viimeistään 2.7.2018,
puh. 08 847 511, info@saija.fi

Tervetuloa majoittumaan lähiruokaillallisten aikaan 6. tai 7.7. ja nauttimaan kahden huippukokin taidoista tehdä koillismaalaisista raaka-aineista nautittavaa ruokaa, jonka uskomme jättävän Sinulle ikimuistoisen jäljen makumuistiisi.

Saijan Lomakartano
Saijantie 8, 93400 Taivalkoski, +358 (0)8 847 511, info@saija.fi, www.saija.fi, Majoitus-, ruokailu- ja ohjelmapalveluja tilauksesta ympäri vuoden.
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa