Saijan kokouspaketit

Saijan Lomakartano

Saijan Lomakartano tarjoaa kokouspalveluja (tilat, majoitus, ruokailu, ohjelmapalvelut), joista voit koostaa haluamasi näköisen kokonaisuuden tarpeesi mukaan.

Saijan kokouspaketit

Tarjoamme käyttöönne valoisan ja tilavan kokoushuoneen kartanon päärakennuksen yläkerrassa. Tilassa on langaton nettiyhteys, dataprojektori ja fläppitaulu.

Pakettiesimerkkejä:
- Kahvikokous (2- 3 h), sis. kahvit ja makea tai suolainen kahvileipä, talon smoothie sekä jäävettä ja hedelmiä. Hinta alk. 16 €/hlö.

- Puolipäiväkokous (4 -5 h), sis. kahvit ja kahvileipä, talon smoothie, kokouslounas sekä jäävettä ja hedelmiä. Hinta alk. 34 €/hlö.

- Kokouspaketti (2 pvää), sis. majoituksen 2 hengen huoneissa, aamiainen x2, talon smoothien, kokouslounaan sekä kahvit kahvileipineen x2, jäävettä ja hedelmiä kokoustilassa sekä päivällisen ensimmäisenä päivänä. Pakettiin sisältyy myös tutustuminen Saijan 150 vetokoiran tarhaan. Hinta alk. 126 €/hlö. Huom. lisähinnasta tarjoamme esim. iltaruokailun kodalla ja ohjelmapalveluja.

Ohjelman tiedot

Kausi:
Paikka:
Jokijärvi, Taivalkoski
Kesto:
Henkilöt:
Hinta:
Yksittäinen hinta:
Hintaan sisältyy:

Hyvä tietää

Myös Saijan tunnelmallinen kota (50 hlölle) antaa ikimuistettavan kokemuksen kokouksen pitopaikkana. Kysy tarjous!

Saijan Lomakartano
Saijantie 8, 93400 Taivalkoski, +358 (0)8 847 511, info@saija.fi, www.saija.fi, Majoitus-, ruokailu- ja ohjelmapalveluja tilauksesta ympäri vuoden.
16 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa