Kokoukset

Kokouksen aika?
Järjestelyt hoituvat olipa kyseessä pienen työporukan tiimipalaveri tai satapäisen vierasjoukon kansainvälinen kongressi. Toimivat tilat ja tekniikka takaavat onnistuneet puitteet ja monipuoliset oheispalvelut – safarit, retket, kulttuuriohjelmat, hemmotteluhoidot jne. – täydentävät kokonaisuuden. Hyvin varusteltuja nykyaikaisia kokoustiloja löytyy Kuhmo-talon lisäksi useita. Mukavissa hotelleissa, mökeissä tai vaikkapa tähtitaivaan alla on helppo tehdä parhaat päätökset.

Palvelut

Kokous Hotelli Kalevalassa

Hotelli Kalevala

Kokouspalvelumme räätälöi kokouksen ryhmille sopivaksi. Käytössä on kolme erikokoista kokoustilaa. Myös Wellness-osaston voi varata kokouskäyttöön. Kokouksen yhteyteen on tarjolla runsaasti oheisohjelmia.

Kokous Petolan auditoriossa

Kuhmon luontokeskus Petola

Luontokeskus Petolan 60-paikkainen auditorio sopii hyvin erilaisten kokousten ja seminaarien järjestämiseen.

Kokous Kylpylähotelli Kiannon Kuohuissa

Kylpylähotelli Kiannon Kuohut

Tervetuloa kokoustamaan rauhalliseen Kylpylähotelliimme.

Hinta / hlö alk.

100 €

Kurimon Luovat ideat -kokouspaketti

Tilausravintola Vanha Kurimo

Kun on uusien ideoiden aika, Vanha Kurimo tarjoaa innostavan ympäristön kokouksellenne. Avaran hirsipirtin ohella Vanhasta Kurimosta löytyy useita, viihtyisiä ryhmätyötiloja. Pirtissä käytössänne on iso valkokangas ja videotykki. Ruokailut ja kahvitauot onnistuvat kokousryhmänne toivomusten mukaan, huolella valmistettujen makujen siivittäminä.

Hinta / hlö alk.

Sopimuksen mukaan €

Kokous Kukossa

Ravintola Kultainen Kukko

Kokous Kultaisessa Kukossa on vaivaton vaihtoehto kokousisännille ja -emännille. Kahvi- ja ruokaravintola Kultainen Kukko löytyy Suomussalmen keskustan sydämestä, vilkkaasta kauppakeskuksesta, mutta Kukon Kellarikabinetissa kokous sujuu omassa, rauhallisessa ympäristössään. Kultaisessa Kukossa taidetaan niin suolaiset kuin makeatkin herkut, eli tarjoiluvaihtoehtoja riittää muhkeista kokouskahveista kolmen lajin kokousillalliseen.

Hinta / hlö alk.

Pyydä tarjous! €

Saijan kokouspaketit

Saijan Lomakartano

Saijan Lomakartano tarjoaa kokouspalveluja (tilat, majoitus, ruokailu, ohjelmapalvelut), joista voit koostaa haluamasi näköisen kokonaisuuden tarpeesi mukaan.

Hinta / hlö alk.

16 €