Valokuvaajan pitkä viikonloppu

Vuokatti Safaris

Vuokatista löytyy aktiviteetteja ja viihdettä kaikille. Me voimme taata unohtumattomia kokemuksia keskellä puhtainta luontoa.

Valokuvaajan pitkä viikonloppu

Tämän pitkän viikonlopun aikana saat varmasti elämäsi kuvan useammin kuin kerran - Hiindeportin luonnonpuisto ja sen kanjonit, karhunkatseluilta Viiksimossa ja aina kuvaukselliset huskyt. Sopii hyvin perheille ja ryhmille. Majoitus sis. hintaan.

Ohjelman tiedot

Kausi:
15.4-15.9
Paikka:
Vuokatti
Kesto:
4 yötä
Henkilöt:
2-30 henkilöä
Hinta:
alk. 576,-/aikuinen ja 355,-/lapsi (2-12v)
Hintaan sisältyy:
majoitus, lentokenttäkuljetukset (Kajaanin lentokenttä), 4 safaria kuten ohjelmassa (2 x vaellus, 1 x karhunkatselu,1 x huskyt), kuljetukset safareille.

Tarkemmat tiedot

MATKAOHJELMA

PÄIVÄ 1
Lento/juna Kajaaniin. Kuljetus lentokentältä/rautatieasemalta majoitukseesi, jossa sisäänkirjautuminen. Ilta vapaata aikaa tutustua kohteeseen.

PÄIVÄ 2
Loistava päivä Vuokatinvaaran valloitukselle. Rentoudu upeiden vaaramaisemien keskellä ja nauti raikkaan metsän tuoksusta. Vaellus kulkee hienoa maisemareittiä vaaran päällä. Matkan aikana opas kertoo tarinoita Vuokatin alueesta. Tauolla pysähdymme kauniille paikalle Pikku-Pöllyn rannalle, jossa nautimme retkieväät. Retki toteutetaan porukan mukaan joko reippaasti kuntoillen tai letkeästi maisemia ihaillen.

Loppupäivä vapaata aikaa tutustua kohteeseen, käydä uimassa tai vaikka kalassa– Vuokatissa on suuri valikoima erilaisia aktiviteetteja.

PÄIVÄ 3
Tänään tarvitset kameraa, joten muistathan ladata akun. Nouto aamulla hotellista ja kuljetus upeaan Hiidenportin Kansallispuistoon. Rotkomaisema on vaikuttava näky, jonka lisäksi koet komean kuusikon, karun kukkaniityn ja historian havinaa kaskiahon tunnelmissa. Kansallispuisto tarjoaa myös tarinoita kulttuurihistoriasta kiinnostuneelle, jonka jo puiston nimikin kertoo. Ammattitaitoinen opas kertoo puiston historiasta ja Kainuun metsistä vaelluksen lomassa. Kahvi ja pieni välipala nuotiolla. Vaellusmatka noin 3km. Hiidenportista suunnataan Kuhmoon, jossa nautitaan lounas paikallisessa ravintolassa.

Lounaan jälkeen jännitys alkaa varmasti tunta, koska edessä on unohtumaton ilta ja varmasti paras mahdollisuus elämäsi kuvaan, joka onnistuu turvallisesti kojun sisältä. Kuljetus Kuhmosta Viiksimoon iltapäivällä. Viiksimossa on kuvattu suurpetoja jo yli 30 vuoden ajan ja siellä on mahdollista nähdä sekä kuvata karhun lisäksi ahmoja ja susia. Siirtyminen kuvauskojuun, jossa voi turvallisesti odottaa karhujen ilmestymistä. Jokaiselle on oma istuin kamera-aukolla ja kojussa on kuivakäymälä. Piknik-eväät sisältyvät pakettiin, mutta toki omiakin eväitä voi ottaa mukaan. Puoli kymmeneltä taianomaisen illan jälkeen siirtyminen takaisin bussiin ja kuljetus Vuokattiin.

PÄIVÄ 4
Jännittävän karhunkatseluillan jälkeen on mukava päästä tapaamaan, silittämään kuvauksellisia koiraurheilijoitamme. Koe koiravaljakon riemu Nupun ja Nallon ringillä! Kymmenen huskyn valjakko vetää erikoisvalmisteista huippuluokan kärryä, “Huskymersua”. Huskyt eivät suinkaan nuku kesäunta, vaan Huskymersulla nämä koiramaailman huippu-urheilijat pitävät kunnostaan huolta myös kesäisin. Ajelua varten saat meiltä tarvittaessa varusteet, joten sadekelikään ei estä tämän vauhdikkaan lajin kokeilemista. Rinki on n. 0,5 kilometrin mittainen ja sitä ajetaan useampia kierroksia lämpötilasta riippuen.

PÄIVÄ 5
Kuljetus Kajaanin lentokentälle/rautatieasemalle ja matka kotiin alkaa.


MAJOITUS
Vuokatinmaan Loma-asunnot
Vuokatinmaassa on 22 loma-asuntoa ja 132 vuodepaikkaa. Alue on väljästi rakennettu – lomailijan viihtymistä ja rauhaa silmälläpitäen. Kaikkien loma-asuntojemme varustukseen kuuluu sauna, suihku, takka, kuivauskaappi, taulutelevisio, cd-soitin ja puhelin. Kaikista loma-asunnoista löytyy myös täydellinen ja käytännöllinen keittiö astiastoineen ja kodinkoneineen. Suurimmista loma-asunnoista löytyy pyykinpesukone. Vastaanoton yhteydestä löytyy myös maksuton pyykinpesupaikka kuivausrumpuineen. WLAN on veloituksetta kaikkien asiakkaidemme käytössä.

Hinnat alk. loma-asunto neljälle 576 € / aikuinen / 4 yötä, 355 € / lapsi 2-12 v. / 4 yötä

Hinnat sis. majoituksen neljän hengen lomamökissä, lentokenttäkuljetukset (Kajaanin lentokenttä), liinavaatteet & pyyhkeet, loppusiivouksen, 4 safaria kuten ohjelmassa (2 x vaellus, 1 x karhunkatselu,1 x huskyt), kuljetukset safareille.


Hotelli Vuokatti & Suites
Idyllinen Hotelli Vuokatti sijaitsee Nuasjärven rannalla Vuokatissa. Hotellissa majoitut laadukkaasti rauhallisessa ja viihtyisässä ympäristössä. Päärakennus uudistettiin, remontoitiin ja avattiin uudelleen vuonna 2008. Täydellisen remontin myötä hotelliin saatiin lisää majoituskapasiteettia, tilava ravintolasali sekä upea maisematerassi henkeäsalpaavine järvinäköaloineen. Alakerrassa sijaitseva saunaosasto ja moderni kuntosali ovat asukkaiden vapaassa käytössä.

Hinnat alk. 604 € / aikuinen / 4 yöt, 429 € /lapsi 2-12 v. / 4 yötä

Hinnat sis. majoituksen buffet-aamiaisella, lentokenttäkuljetukset (Kajaanin lentokenttä), saunan ja kuntosalin vapaan käytön, 4 safaria kuten ohjelmassa (2 x vaellus, 1 x karhunkatselu,1 x huskyt), kuljetukset safareille.

Vuokatti Safaris
Suvikkaantie 1, 88610 Vuokatti, 040 9115 323, info@vuokattisafaris.com, www.vuokattisafaris.com
576 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa