Valkeisen Vaellus

Holl Talli

Islanninhevonen on mukava matkakumppani. Kahden päivän ajan vaellamme vaihtelevassa maastossa ja mahtavissa maisemissa. Ratsastuspäivien pituudet ovat n. 6 tuntia.

Valkeisen Vaellus

Opastettu ja huollettu kahden päivän ratsastusvaellus islanninhevosilla. Vaellus suuntautuu Uuran kylän kangasmaastoihin. Etenemme metsäteillä ja poluilla vauhdikasta tölttiä ja laukkaa sekä myös rauhallista käyntiä ihaillen maisemia ja ympäröivää luontoa.
Tälle vaellukselle osallistuminen vaati ratsastuskokemusta ja hevosenkäsittelytaitoa.

Ohjelman tiedot

Kausi:
15.5.-15.9.
 
Vaellus toteutuu kun vähintään 4 ratsastajaa
Paikka:
Hóll Talli Paltamo
Kesto:
2 päivää
Henkilöt:
4-6 hlö
Hinta:
310 €/hlö
Hintaan sisältyy:
Ratsastus oppaan johdolla, majoitus mökissä 2-3 hlön huoneissa, ruokailut, sauna, matkatavaroiden kuljetus majapaikkaan.

Tarkemmat tiedot

1. päivä
Tallille saavuttuasi varustamme hevoset. Opas valitsee sinulle sopivan hevosen matkakumppaniksi. Pakkaamme satulalaukkuihin päivällä tarvitsemamme eväät ja tarvikkeet. Alkuopastuksen jälkeen lähdemme ratsastamaan. Luvassa on rauhallista käyntiä, mutta myös vauhdikkaita töltti- ja laukkapätkiä. Pidämme matkalla tarpeen mukaan juomataukoja ja valmistamme lounaan nuotiolla. Lämpimällä säällä pääset pulahtamaan raikkaaseen erämaalampeen. Saavumme majapaikkaan n. 6 tunnin ratsastuksen jälkeen. Hoidamme hevoset ja päästämme ne ansaitulle levolle laitumelle. Saunomme ja nautimme päivällistä.

2.päivä
Aamiaisen jälkeen varustamme hevoset ja lähdemme ratsastamaan tallia kohti. Pysähdymme lounastauolle. N. 6 tunnin ratsastuksen jälkeen saavumme tallille. Hoidamme hevoset ja päästämme ne laitumelle oman lauman pariin. Matkanpölyt voit vielä huuhtoa saunassa ja nauttia välipalaa ennen kotimatkaa.

Hyvä tietää

Pukeudu sään mukaisiin vaatteisiin ja kannallisiin kenkiin. Kumisaappaat tai vaelluskengät ovat hyvät jalkineet.

Tallilta saat tarvittaessa kypärän ja kypäränalusmyssyn sekä sadevarusteet.

Ratsastajan painorajoitus on 100 kg.

Tälle retkelle voivat osallistua vain kokeneet ratsastajat.

Holl Talli
Kumpusentie 15, 88300 Paltamo, +358 503576501, info@holltalli.fi, www.holltalli.fi
310 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa