Vaellus

Reppu selkään ja menoksi! Polkuja ja vaellusreittejä risteilee alueella yhteensä satoja kilometrejä. Valitse kuntoosi ja aikatauluusi sopivin reitti tai osallistu opastetulle retkelle, joita on tarjolla parin tunnin patikoinneista aina viikon mittaisiin vaelluksiin saakka.

Opastetulla ja huolletulla vaellusviikolla matkatavarat kulkevat autokyydillä majapaikasta toiseen, joten pääset taittamaan matkaa vain pienen päivärepun kanssa.

Palvelut

Itärajan patikkavaellus

Upitrek

Opastettu patikkavaellusviikko Itärajan retkeilyreitillä ja Hossan uuden kansallispuiston maisemissa. Kansainväliset takuulähdöt heinä-elokuussa. Ruska-ajan lähdöt ryhmille sopimuksen mukaan.

Hinta / hlö alk.

1000 €

Ruskaretket Kainuussa

Upitrek

Kokoa porukka ja lähde ruskaretkelle Kainuuseen! Kainuun metsät, vaarat ja suot tarjoavat hienot puitteet syksyiselle patikkaretkelle.

Vuokatinvaaran valloitus

Vuokatti Safaris

Opastettu vaellus Vuokatin vaaroille.

Hinta / hlö alk.

25 €

Vaellus Hiidenportin Kansallispuistossa

Vuokatti Safaris

Lähde mukaan upeaan Hiidenportin Kansallispuistoon. Rotkomaisema on vaikuttava näky, jonka lisäksi koet komean kuusikon, karun kukkaniityn ja historian havinaa kaskiahon tunnelmissa.

Hinta / hlö alk.

79 €

Joogaa vaeltajille

JOOGATAIVAL

Jooga sopii mainiosti kehon ja mielen huolloksi ennen tai jälkeen luontoretken tai miksei matkan varrellakin. Taival taittuu joogatunnin jälkeen kepeämmin ja lihakset vetreytyvät retken jälkeen nopeammin, kun antaudut hetkeksi palauttaviin joogavenytyksiin.

Hinta / hlö alk.

15 €

Vaellusretket

Hotelli Kalevala

Opastetut vaellusretket Kuhmon kauniissa maisemissa

Hinta / hlö alk.

48 €