Survival camp Iijärvi

Upitrek

Erähenkinen ”selviytymisseikkailu” työporukoille. Ei extremeä, mutta sopivan haasteellista ja tietenkin hauskaa!

Survival camp Iijärvi

”Luonto opettaa” ja luonnon keskellä on myös hyvä hioa tiimihenkeä huippuunsa. Kirkkovenettä soudettaessa koko porukka on ihan kirjaimellisesti samassa veneessä, mutta muutenkin onnistunut leirielämä vaatii yhteen hiileen puhaltamista.

Tämän seikkailun tukikohta sijaitsee Iijärven rannalla Paltamon Uuralla. Ohjelmassa on soudun lisäksi erähenkistä puuhastelua, kalastusta, saunomista ja tietenkin kokkailua nuotiolla sekä leirin pystytys.

Ja ensin pieni suunnistushaaste - leiripaikan etsiminen...


Ohjelman tiedot

Kausi
15.5.-30.9.
Lähdöt
Sopimuksen mukaan
Kesto
N. 1 vrk
Ryhmäkoko
6-20
Paikka
Uura, Paltamo
Hinta
1600-2000 €/ryhmä riippuen ryhmäkoosta
Hintaan sisältyy
* Tulokahvit, päivällinen, aamiainen *Teltat (yksi puolijoukkueteltta sekä tarvittaessa tavallisia telttoja *Makuupussit ja makuualustat *Sauna ja pyyhkeet *Oppaan palvelut *Kirkkoveneen käyttö *Onget ym. tarvittavat välineet
Lisämaksusta
Kuljetukset

Tarkemmat tiedot

Kokoontuminen Paltamon Uuralle, n. 50 km Kajaanista. Infon jälkeen pieni kävely metsän läpi rantaan, missä on kirkkovene odottamassa. Veneessä on myös kartta, jonka avulla porukka suunnistaa leiripaikalle.

Leiriin saavuttaessa keitämme kahvit ja alamme porukalla valmistelemaan iltaa. Teemme nuotiopuita, sytytämme tulet, kannamme saunavedet ja laitamme saunan lämpiämään. Jokaiselle saunojalle tehdään myös vastat (vuodenajasta riippuen tietysti).

Yötä varten on tietysti myös pystytettävä teltat. Yöpyminen tapahtuu puolijoukkueteltassa ja/tai pienemmissä teltoissa metsässä. (Alueella on ulkohuusi).

Kalastusvälineitä on tarjolla, joten voimme myös kokeilla suoko ahti antejaan. Kaiken varalta päivällistarpeet on kuitenkin jo hankittu etukäteen… Päivällinen valmistetaan porukalla nuotiolla oppaan johdolla.

Leiriyön jälkeen nautimme aamiaisen nuotiolla, jonka jälkeen puretaan leiri ja soudetaan takaisin autolle.

Upitrek
Kiviniementie 59, 87850 Paltaniemi, 040 733 9262, sales@upitrek.com, www.upitrek.com, www.kunnonlomat.com
100 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa