Ratsastus Kesällä

Tuotteet

Holl Talli

Islanninhevosvaellukset

Hóll Tallilla pääset ratsastusvaellukselle islanninhevosella. Vaellamme mahtavissa vaaramaisemissa metsäteillä ja poluilla. Tallimme sijaitsee Paltamossa ja teemme eripituisia retkiä ja vaelluksia ratsain ympäri vuoden.

Islanninhevonen on mukava ja luotettava matkakumppani myös aloittelevalle ratsastajalle. Etenemme joko leppoisasti taivaltaen tai myös välillä vauhdikkaasti laukaten ryhmän tason mukaan. Islanninhevosen oma askellaji, töltti, on tasaisen pehmeä ratsastaa.

Retket ovat kestoltaan 1 1/2 -6 tunnin mittaisia ja vaellukset 2-3 päivän mittaisia.

Kesällä pääset nauttimaan maatilalomaa luonnon rauhassa. Vieraat majoituvat saunamökissä tai kahden hengen aittamökeissä.

Hóll Talli
Kumpusentie 15
88300 Paltamo
+358 503576501
info@holltalli.fi
www.holltalli.fi

Palvelut

Valkeisen Vaellus

Holl Talli

Islanninhevonen on mukava matkakumppani. Kahden päivän ajan vaellamme vaihtelevassa maastossa ja mahtavissa maisemissa. Ratsastuspäivien pituudet ovat n. 6 tuntia.

Hinta / hlö alk.

310 €

Vauhkosen Vaellus

Holl Talli

Vietä päivä mukavien islanninhevosten kanssa ja mahtavia maisemia ihaillen.

Hinta / hlö alk.

120 €

Tihisen Taival

Holl Talli

Nauti vauhdikkaasta menosta ja mukavasta yhdessäolosta islanninhevosella ratsastaen. Ratsastusretki kestää 4 tuntia, välillä pysähdymme välipalalle.

Hinta / hlö alk.

85 €

Pihlajan Polku

Holl Talli

Kahden tunnin mittaisella retkellä pääset ratsastamaan islanninhevosella mahtavissa maisemissa. Etenemme ryhmän tason mukaan joko leppoisaa taivallusta tai myös vauhdikasta laukkaa rauhallisilla metsäteillä ja poluilla.

Hinta / hlö alk.

55 €

Kumpusen kierros

Holl Talli

Ratsastusretkellä luontoon pääset kokemaan islanninhevosella ratsastamisen taikaa vaihtelevassa maastossa. Ratsastus sopii islanninhevosiin tutustumiseen ja erityisesti aloittelijoille.

Hinta / hlö alk.

45 €